2777
2789

واقعا زشته 

به نظرم نخرید

مگه هرچی ترند شد، باید خرید برای بچه؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تنها قشنگ نیست نیروی شیطانی هم داره

این عروسک که زشته ؤ انقدر یهویی معروف میشه یه دلیلی پشتش هست. 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

با پول همون به عروسک دیگه که قشنگه به سلیقه خودش براش بخرین تا بفهمه موضوع پول نیست و صرفا نباید هر چی مد شد و همه داشتنش اینم داشته باشه 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

دختر منم خیلی وقته میگه میخوام من براش نخریدم تا اینکه پسرم براش خرید یعنی چنان ذوقی کرد که نزدیک بود غش کنه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
واقعا چرا معروف شده؟ اصلا نمیفهممش خو عروسکای قشنگ تر ازشم هست

علت معروف شدنش داشتن پرتال های شیطانی و انرژی های منفی هست 

بچه ها فوق العاده پاکن و خیلی راحت ازشون انرژی خواری میشه لبوبو از یه جن الهام گرفته شده چهره ش 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

اگر متوجه میشه باهاش حرف بزن این عروسک از روی  پادشاه شیاطین پازوزو ساخته شده انرژی منفی زیادی داره 

ضمن اینکه یه کلیپ دیدم یکی از این عروسک ها رو باز کردن توش یه فلش بود که معلوم نیست چیه هیچ مشخص نیست یدفعه مث پیجر های لبنان نترکن 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی