2777
2789

میشه بگید کدوم آزمون بهتره ؟! ماز چطوره ؟! شهر ما آزمونشو بخای باید فیلماشم بگیری میشه ۱۶ تومن می ارزه ؟ 

گزینه دو چطوره ؟ 

شما کدوم آزمون بودید 

هرکس جواب بده براش حمد می خوندم لطفاً از تجربه هاتون بگید ♥️♥️ 

قلمچی و ماز الان رو معروفیت هستن

قلمچی سخت تر از کنکور 

ماز در حد کنکور 

در مرحله ی اول قلمچی پیشنهاد میکنن

اگر نشد، ماز

دوتاشون خوبن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

هیچ اجباری نداره که...

ببین اصلا مهم نیست چه ازمونی، تقریبا همه شبیه همن، فقط یه آزمون رو بده، شده توی خونه، چون مهمه مهارت آزمون دادن رو یاد بگیری، اگر درست استفاده کنی درصدت صعودی می‌ره بالا

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ اجباری نداره که...ببین اصلا مهم نیست چه ازمونی، تقریبا همه شبیه همن، فقط یه آزمون رو بده، شده تو ...

حمد خوندم برات عزیزم ♥️♥️ 

به نظرت برم گزینه دو خوبه ؟! چون س هفته ای تا مهارت آزمون رو هم یاد بگیرم 

یا ماز چون سختع؟

من ماز هستم سوالاش در حد کنکوره واقعا عالیه 

اشتراک الماس داره ک استاد های خیلی خوبی داره من کلاساشونو میبینم 

قبلا آزموناش مجازی بود الان حضوریم شده 

دوپینگ داره پینوکیو داره اینا برای جمع بندی اخراشه

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

حمد خوندم برات مرسی شما کدوم بودین؟

فدات 

من گاهی تو خونه قلم میزدم

گاهی ماز 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

باید ببینی کدوم به درد خودت میخوره 

داخل قلم چی باید هزینه زیاد بدی و پول کتاب هایی هم میخوان بدن میگیرن که انقدر جیز جالبی نداره .

کتاب های تشریحی واسه درسای تخصصی سالی که هستی

با فیلم آموزشی کوتاه و آفلاین که برا من باز نشد

با کتاب نوروزه که تست بود برلی دوران عید میدادن

با کتاب هایی که کنکور های سال های اخیرو با پاسخ تشریحی داشت

جو قلم چی استرسی هست 

خیلی توش تقلبه

اگه خودت یا خانوادت اینحورین که رتبه و تراز خیلی براتون مهمه  و باعث میشه نا امید بشی و افسردگی بگیری زیاد به قلم چی فکر نکن

بعد برنامه راهبردیش هر دوهفته یه بار بلید آرمون بدی 

آزمون های آنلاین داره که باید شرکت کنی

فکر کنم بیشتر از ۴ جلسه غیبت کنی حذفت میکنن (اینو دقیق یادم نیست)

آزموناشم سطح بالاس و سخته

ولی چون داهلش زیاد شرکت میکنن میتونی حدودی رتبتو تو کنکور تقریب بزنی باهاش چون ما اکثرن همون بوده 

ولی برنتمه راهبردیش جلو تر از مدرسه هست 

و خودت باید خود خوان تند بخونی 

باید ببینی کدوم به درد خودت میخوره داخل قلم چی باید هزینه زیاد بدی و پول کتاب هایی هم میخوان بدن میگ ...

من سال دونمه پارسال قلم چی بودم 

سوالاش چاپ میکنم میفروشن دیگه امسال نرفتم قلم چی 

بین گزینه دو و ماز موندم 

مرسی عزیزم بابت توضیحات حمد خوندم ♥️♥️

حمد خوندم برات ♥️♥️میگم فرهمندیا می ارزه ؟

مرسی عزیزمممممممم

من انسانیم

استاد فرهمند رو میگی؟؟ دوستام ک تجربین خیلی ازش تعریف میکنن والا

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

برا ماز سطحش پایین تره از نظر سختی

راجب استاداش نمیدونم که چجورین 

ولی با این رقم قلم چی برات کمتر میندازه

سمت گزینه دو نرو 

چون هر سه هفته یه باره خیلی دیره

و آزمون های جامع آخرشم همون آزمون های سنجشه 

و یا همون آزمون هایی که گرفته رو جمع بندی کرده و تحت عنوان حامع بهت میده

راستی برا قلمچی ایتجوریه مه تا قبل عید جمع میکنه

و بعد عید آزمون های جامعش شروع میشه

حمد خوندم برات عزیزم ♥️♥️ به نظرت برم گزینه دو خوبه ؟! چون س هفته ای تا مهارت آزمون رو هم یاد بگیرم ...

تشکر از دل مهربونت❤️

ببین عزیزم اینا همشون آزمون های معروفی هستن، ماز سخته ولی خوبه، گزینه دو هم خوبه، سنجش هم هست، قلم چی هم هست من استاد ریاضی و زیستم راضی بودن ازش، تو فقط آزمون میدی برای رعایت زمان و عادت به شرایط، تو حتی خیلی خوبه که توی خونه بقیه ی آزمون هارو چاپ کنی و اونا هم بدی، درکل هر کدوم رو ثبت نام کنی خوبه، من از گزینه دو چیزی نشنیدم زیاد ولی حتما خوب بوده که سالها ماندگاری پیدا کرده دیگه، مازهم تعریف زیستش رو میدن خیلی ولی سختهههه، کم زدی روحیت نیاد پایین، به قول استادم الان آزمون ها شدن آزمون آموزشی بیشتر تا ازمایشی، حواست هم باشه چیز اضافه نندازن بهت، بگو فقط آزمون رو میخوام

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت