من و یه اقا پسری که تقریبا فامیل دورمونه در حال اشنایی هستیم . تاحالا رل نداشته و اینو رفیق صمیمیش که فامیل نزدیک منه کامل میدونه چون از بچگی باهم بزرگ شدن و تو یه کوچه هستن و همش در حال رفت و امد از زندگی هم کلا خبر دارن . سن این پسر زیر سی هست و از یه خانواده سنتی و مذهبی که پدر مادرش مقیدن. داداشش چندساله ازدواج کرده و فعلا با همسرش تو یه خونه با مادرش اینا زندگی میکنن تا خودشون خونه درست کنن . من و این پسر یه روز داشتیم تلفنی حرف میزدیم داشت راجع به پوشش بیرون که دوست داره همسرش چجوری باشه صحبت میکرد . گفتش دوست ندارم مانتو جلوباز بپوشی . گفتم شلوار لی اسکینی چی .گفت اونی که چندبار بیرون پوشیدی و دیدم مشکلی نداره اما شلوارایی تحت نام ساپورت نه .
منم بشوخی ازش پرسیدم از کجا میدونی ساپورت چیه
گفتش زنداداشم چندباری پوشیده یا زیر فروشگاهشون یه باشگاه هست اونا میپوشن میان خرید (البته باشگاه برای دخترای کوچیک هست میان ژیمناستیک) که اینم گفت به گفته همکاراش
من نسبت به این حرفش که گفت زنداداشم چندباری پوشیده حس بد گرفتم . ازش پرسیدم چرا توجه کردی .گفت که یبار پسره تو حیاط بوده و زنداداشه داشت میرفت بیرون که ساپورت پوشیده و مادرش گفته این چیه اونم گفته ساپورت .مادره گفته برو عوضش کن . من باور نکردم و حسم اینه که چشم ناپاکی داشته یا تحریک شده که میگه من بیرون نپوشم . هرچند که کسایی که میشناسنش میگن چشم پاکه و ناموس مردمو دیدزنی نمیکنه . زنداداشش هم معمولیه چهرش و بعد زایمانش چاق شد . بنظر شما دیدزنی زنداداشش رو کرده که میگه ساپورت نپوش؟
حتی قسم جون عزیزترین ادم زندگیش که مادرشه خورد که تاحالا ندیده ساپورت کسی تو تنش