2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟😁 بفرما

من و یه اقا پسری که تقریبا فامیل دورمونه در حال اشنایی هستیم . تاحالا رل نداشته و اینو رفیق صمیمیش که فامیل نزدیک منه کامل میدونه چون از بچگی باهم بزرگ شدن و تو یه کوچه هستن و همش در حال رفت و امد از زندگی هم کلا خبر دارن . سن این پسر زیر سی هست و از یه خانواده سنتی و مذهبی که پدر مادرش مقیدن. داداشش چندساله ازدواج کرده و فعلا با همسرش تو یه خونه با مادرش اینا زندگی میکنن تا خودشون خونه درست کنن . من و این پسر یه روز داشتیم تلفنی حرف میزدیم داشت راجع به پوشش بیرون که دوست داره همسرش چجوری باشه صحبت میکرد . گفتش دوست ندارم مانتو جلوباز بپوشی . گفتم شلوار لی اسکینی چی .گفت اونی که چندبار بیرون پوشیدی و دیدم مشکلی نداره اما شلوارایی تحت نام ساپورت نه .

منم بشوخی ازش پرسیدم از کجا میدونی ساپورت چیه 

گفتش زنداداشم چندباری پوشیده یا زیر فروشگاهشون یه باشگاه هست اونا میپوشن میان خرید (البته باشگاه برای دخترای کوچیک هست میان ژیمناستیک) که اینم گفت به گفته همکاراش 

من نسبت به این حرفش که گفت زنداداشم چندباری پوشیده حس بد گرفتم . ازش پرسیدم چرا توجه کردی .گفت که یبار پسره تو حیاط بوده و زنداداشه داشت میرفت بیرون که ساپورت پوشیده و مادرش گفته این چیه اونم گفته ساپورت .مادره گفته برو عوضش کن . من باور نکردم و حسم اینه که چشم ناپاکی داشته یا تحریک شده که میگه من بیرون نپوشم . هرچند که کسایی که میشناسنش میگن چشم پاکه و ناموس مردمو دیدزنی نمیکنه . زنداداشش هم معمولیه چهرش و بعد زایمانش چاق شد . بنظر شما دیدزنی زنداداشش رو کرده که میگه ساپورت نپوش؟

حتی قسم جون عزیزترین ادم زندگیش که مادرشه خورد که تاحالا ندیده ساپورت کسی تو تنش

من و یه اقا پسری که تقریبا فامیل دورمونه در حال اشنایی هستیم . تاحالا رل نداشته و اینو رفیق صمیمیش ک ...

نه عزیزم بنطرم شما حساس شدی

ساپورت و دیگه همه پسرا از فصای مجازی و یا بین رفیق هاشون شنیدن و میدونن چیه

عکس کیومن فکر میکنم شما بدلیل مجازی و غیره ،واقعا بدبین شدی، سعی کن با دید مثبت و ذهن خوشبینانه زندگ ...

عکس پسره رو گذاشتم تو امضام

اره خب تو مجازی خیلی شنیدم برادرشوهر به زنداداشش چشم داشته یا رابطه داشتن و ...

منم از روزی که اینو شنیدم که گفت زنداداشش چندبار پوشیده و میگه بهم بیرون نپوش ، حس خیلی بدی گرفتم که نکنه خودش تحریک شده با دیدن ساپورت زنداداشش و بهم میگه 

عکس پسره رو گذاشتم تو امضاماره خب تو مجازی خیلی شنیدم برادرشوهر به زنداداشش چشم داشته یا رابطه داشتن ...

من خودم‌چون خوش بین هستم ،چیزی ازین عکس نفهمیدم

بنطر من اونا که تو مجازیه باور نکن،این موارد. خیلی کمه ،چقدر ادم باید نامرد باشه به زندادشش چشم داشته باشه،اینا همه گیر نیست

من خودم‌چون خوش بین هستم ،چیزی ازین عکس نفهمیدمبنطر من اونا که تو مجازیه باور نکن،این موارد. خیلی کم ...

اره خب ادم شیرپاک خورده باشه نمیشینه به لباس و بدن زنداداشش نگاه نمیکنه اونم به چشم بد 

اینا هم خانواده آبرو دارین و پسره خانوادشو دوست داره مخصوصا برای مادرش خیلی احترام قائله