2777
2789
سلامخواهرزاده ات خوبه؟ من هنوز هم نگرانشم و براش دعا میکنم امیدوارم با خبر خوب خوشحالمون کنی

سلام مرسی عزیزمم  خوشحالم کردی . اره حالش ک خوبع . اما خب از نظر حرکت و راه رفتن  ضعیف . 

هنوز جواب ازمایشش نیومد

سلام مرسی عزیزمم خوشحالم کردی . اره حالش ک خوبع . اما خب از نظر حرکت و راه رفتن ضعیف . هنوز جواب ا ...

سلام خوبی .چون غزه و اسراییل توافق کردن .طلا باز اصلاح میخوره.گوش بزنگ باش دیگه ببینم تا چن میاد انشالله بخری

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبی .چون غزه و اسراییل توافق کردن .طلا باز اصلاح میخوره.گوش بزنگ باش دیگه ببینم تا چن میاد انش ...

سلام باش فدات شم  

ببین رفتم امروز طلا فروش گف صبر کن  تا شنب یکشنبه 

بعد طلا خام نشونم داد گف اینو بخری بهتره  

طلا دست دو ۶ درصد گف اگ پس انداز میخای طلا خام ببر 

۱ درصده  برا فروش یک درصد اضاف میکنیم 

برا خرید یک درصد کم میکنیم 

گف هر موقع بخای بفروشی بع قیمت طلا  روز هست فرقی با طلا  ندارع . گف اگ میخای طلا دست دو بخری برا استفاده هست ک استفاده هم بکنی . اما چون استفاده نداری  خام بخر 

گف فاکتور بهت میدم و کد هم مینویسم تو فاکتور 

سلام چ خبر خوبی اطلاع جدیدی نداری این هفته چطورع😂🙃

سلام خوبی ببین تا ی چن روز میریم اصلاحات ببینم روندش چجوریه اگه فقط پایین بره و تثبیتی نده تا ۱۰۶۰۰ شاید بریم.الان ۱۰۹۵۰.ایندفعه حتما بخر .چون معلوم نیست بازم اصلاح بده.الان ۱۰۹۵۰

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
سلام خوبی ببین تا ی چن روز میریم اصلاحات ببینم روندش چجوریه اگه فقط پایین بره و تثبیتی نده تا ۱۰۶۰۰ ...

الان نگاه کردم ۱۱ تومن هست

تو همین هفته بخرم . ببین میترسم بیاد مثلا ۱۰۷۰۰ نخرم ب طمع کمتر 

یهو باز بره بالا 

تو منو خبر کن روزی ک مناسبع یا روزی ک خودت میری 

من میخام طلا خام بخرم . نشونم داد یه قیچی شده گف اشکال نداره کدش و مشخصاتش مینویسم برات  .گف هر موقع  میخای  بفروشی خودم میخرم ازت . طلافروش شهر خودمه و همین ی طلا فروش هست  تو شهرمان 

طلا دست دو اینجا ۶ درصد و ۷ درصد هر جا رفتم

نوسان داره.همین دقیقه نگاه کردم الان در حال حاضر ۱۰۹۷۰.طلای خام یک درصد هستش.زی.یعنی کلش صدوخورده  .من امروز رو میمونم تا فردا ببینم چطوره .دیگه اگه فک میکنی استفاده نمیکنی همون خام رو بخر.برای ما ۳ درصد کلی طلا هست.اون روز ۶ درصد هم بود من نخریدم.

نوسان داره.همین دقیقه نگاه کردم الان در حال حاضر ۱۰۹۷۰.طلای خام یک درصد هستش.زی.یعنی کلش صدوخورده . ...

ارع خام میخرم اما بعضیا میگن  خام یوقت ناخالص باشه و.......ترسیدم  منم فردا ببینم چطوره

اگ فردا بیاد ۱۰۹۰۰ اینطرفا ممکن روز بعدش بیاد ۱۰۷۰۰ و..😂😂😂

چقدر ریسکع

ارع خام میخرم اما بعضیا میگن خام یوقت ناخالص باشه و.......ترسیدم منم فردا ببینم چطورهاگ فردا بیاد ...

ارع خام ممکنه ناخالصی داشته باشه.از ی طلافروش مطمئن بخر.بهش بگو هر وقت بخوام بفروشم با فاکتور میارم پیش خودتون.الانم که درگیری افغانستان و پاکستان و از اون طرف از امشبم تعرفه صد درصد امریکا به چین همه ی اینا رو طلا تاثیر میزاره.ساعت ۸ طلا تا ۱۰۸۰۰ رفت اللن باز ۱۰۹۰۰

من شاید فردا صب برم بخرم . نظرت؟

چون طلای خام میخری اجرت نداره تمام شده اش ۱۱ میشه.بخر.چون میگن ابان ماه ۱۲ تومن میشه.منم امروز وقت نمیکنم ولی فردا میرم میخرم

یعنی فردا نمیاد پایین تر😂😂

نمیدونم .دوس داری بمون فردا😅😅

الان ۱۰۷۲۵