2777
2789

ولی به جاش برای امتحان نهایی میخونم

مطلب خاصی به ذهنم نمیاد، فعلا قدر منو بدونید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه منو یکم راهنمایی بکنین اصلا درس نمیخونم

نگین نیا نی نی سایت چون خیلی خیلی کم میام مشکلم اینه هرکاری میکنم جز درس جمعه ام آزمون دارم هیچکاری نکردم

توروخدا یکم مشورت بدین😭🥲

نه تابع نه، از ویدیوهای آریان حیدری که مال پارسال توی تلگرام هستن رو ببین، اول کل تابع رو توی یک هفته ببین جزوه پر کن بعد برو بخون تست بزن، عالی درس میده، کلا تفکرت رو از ریاضی عوض میکنه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

هنوز خیلی مونده تا کنکور نباید چیزیو حذف کنی 

بعدشم تابع سوالات زیادی ازش تو کنکور میاد با فصلای دیگم ممکنه ترکیب بشه مثلا مشتق یا توابع نمایی و لگاریتم پیش نیازشون تابع هست بعضیاشونم خیلی اسونن

حذفیات رو باید بزاری واسه ماه های اخر ک اونموقع اگه دیدی وقت نداری بعد حذف کن مبحثی رو

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

امکان نداره

توی همه ی مباحث ریاضی 

تابع هست

و مهمه 

دیدگاه تو عوض کن بهش

کلیپ تدریس معین کرمی مرتب ببین 

قشنگ یاد میگیری

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببینید من حتی مثلثات هم خیلی خوبیم میخونم ولی اصلا تابع رو نمیتونم

تابع ک از مثلثات اسون تره بنظرم

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

چرا لطفا میشه یکم راهنمایی کنید؟

تابع پایه ریاضی هست چرا کنار بذاری؟کلی سوال ازش میاد ...فیلم اریان حیدری ببین یادش میگیری ..فصل خوب و جون دار بخون من کلا نصف مباحث رو خوندم حدود۵۰ زدم ولی مباحث پرسوال. ‌بعد شما اومدی میگی تابع رو حذف کنی؟!

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

تابع پایه ریاضی هست چرا کنار بذاری؟کلی سوال ازش میاد ...فیلم اریان حیدری ببین یادش میگیری ..فصل خوب ...

کودوم مباحث رو زدی 50 زدی؟

مطلب خاصی به ذهنم نمیاد، فعلا قدر منو بدونید