2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد ازدواج دختر مجرد با مرد مطلقه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من از نامزدم جدا شدم، واقعا میومدن تحقیق چیز بدی نداشتم در موردش بگم، واقعا تاییدش میکردم

پس چرا جدا شدی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

نه قبول ندارم این حرفا مال قدیم بود الان با یه دعوای ساده جدا میشن

دقیقا منو نامزدم الکی الکی جدا شدیم

دلیل اصلیش درواقع عدم علاقه بود، اون بحث کوچیک فقط عامل عملی کردن جدایی بود

خب هیچ زنی نمیگه شوهرم خوب بود

رئیس من همیشه از شوهر سابقش تعریف می‌کنه و میگه مرد خوبی بوده، تا این حد که یکی از همکارای خنگولمون ازش پرسید پشیمون نیستی از دستش دادی؟؟؟؟

بیچاره رفت تو دیوار با این سوال

تنها مشکلش با مرده وابستگی زیاد به مامانش بوده و بی‌توجهیش به خانواده... خب این مسائل حتما باید روشن بشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

نه قبول ندارم این حرفا مال قدیم بود الان با یه دعوای ساده جدا میشن

شاید زنای دورو برت اینجوری ان و دیدت بد شده . خداشکر اطراف ما زنا اهل زندگی ان . البته تو همین سایت هم کم نیس تاپیکایی ک زنه بپای شوهرش میسوزه و میسازه و دوس دختر پر میده و همچنان باهاشه ! یا خرجیش کمه وای بازم میسازه به امید بهبودی .. 

چرا باید مورد بدی باشع ؟

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

رئیس من همیشه از شوهر سابقش تعریف می‌کنه و میگه مرد خوبی بوده، تا این حد که یکی از همکارای خنگولمون ...

وابستگی زیاد به مادر واسه هیچ 

زنی قابل تحمل نیست 

بزرگ‌ترین ایراد هست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

هیچ زنی در ایران    الکی  طلاق نمیگیره بره . اینو مطمعن باش

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شاید زنای دورو برت اینجوری ان و دیدت بد شده . خداشکر اطراف ما زنا اهل زندگی ان . البته تو همین سایت ...

زن اهل زندگی

چه عبارت مسخره ای

ناشی از افکار پوسیده و جامعه ی تحصیل نکرده و خلاصه شده در خوردن و پوشیدن و خوابیدن

حالا اگ دختر مطلقه باشه. همه میگن چ ایراد داره پسر مجرد ازدواج کنه با مطلقه از نظر من تحقیق کنه مورد ...

دلیلش اینه ببستر طلاقا بخاطر دست بزن مرد و خیانتشه . وگرن زن متاهل هرزه کم داریم . اگرم شما زیاد دیدید خداروشکر اطراف ما کم هستن