2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد ازدواج دختر مجرد با مرد مطلقه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 58 پست
وابستگی زیاد به مادر واسه هیچ زنی قابل تحمل نیست بزرگ‌ترین ایراد هست

دقیقا

اون آقا هم مولتی میلیاردره، موقعیت عالی و فضایی داره که قابل تصور نیست.

ببین چی بوده که زنش حاضر شد جدا بشه و با کلی بدبختی تک و تنها روی پای خودش وایسه، اونم با یه بچه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن اهل زندگیچه عبارت مسخره ایناشی از افکار پوسیده و جامعه ی تحصیل نکرده و خلاصه شده در خوردن و پوشید ...

کاش با عقل نصفه نیمه خودت میفهمیدی سواد عقل و شعور رو زیاد نمیکنه ک همه چیو بهش ربط میدید . و خب امثال تو با این تعکراتتو اگه مرده طلاق بده واقعا حقشه ! مشخصه همینجوری به اون و خونوادسم میپری و از واقعیت گریزونی 

دقیقااون آقا هم مولتی میلیاردره، موقعیت عالی و فضایی داره که قابل تصور نیست.ببین چی بوده که زنش حاضر ...

خصوصا اگه مادرشوهر سمی باشه 

اگه شوهر من وابستگی زیاد به مادرش داشت 

الان طلاق گرفته بودیم 

چون پاش رو کرده بود تو یه کفش 

الا بلا فقط طلاق 

یا زنت یا قید حمایت خانوادت رو تا ابد بزن 

دیگه شوهرم چون فهمیده بود 

مادرشوهرم ازش سو استفاده مالی میکنه 

گذاشتش کنار 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

دلیلش اینه ببستر طلاقا بخاطر دست بزن مرد و خیانتشه . وگرن زن متاهل هرزه کم داریم . اگرم شما زیاد دید ...

من کلا نسبت ب جنسیت گارد ندارم 

هرچی بده برا هردو جنس بده و هرچی خوبه برا هردو جنس خوبخ. طبق این نظرمو گفتم ن بخاطر اطرافیان و ..

من کلا نسبت ب جنسیت گارد ندارم هرچی بده برا هردو جنس بده و هرچی خوبه برا هردو جنس خوبخ. طبق این نظرم ...

شاید دلیلش اینه اطرافت مقصر هر دو یا مساوی بودن . هر کسی واقعا بسته به اطرافیاش نظر میده

خصوصا اگه مادرشوهر سمی باشه اگه شوهر من وابستگی زیاد به مادرش داشت الان طلاق گرفته بودیم چون پاش رو ...

خیلی سخته واقعا، کاش به بلوغ فکری برسن و بفهمن بعد از ازدواج دیگه خودشون و همسرشون یه خانواده محسوب میشن نه والدین و غیره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

نمیشه الزاما اینو گفت

خب میری باهاش زندگی میکنی میبینی خودت . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خیلی سخته واقعا، کاش به بلوغ فکری برسن و بفهمن بعد از ازدواج دیگه خودشون و همسرشون یه خانواده محسوب ...

فقط مادرشوهرم که فکر می‌کرد مثلا من هوویی چیزی 

هستم نه عروسش 

شوهرم از خیلی قبل از خانوادش کنده شده 

ولی نمی‌دونم چرا مادر ها فکر میکنن 

پسر تا ابد برای خودشون هست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

فقط مادرشوهرم که فکر می‌کرد مثلا من هوویی چیزی هستم نه عروسش شوهرم از خیلی قبل از خانوادش کنده شده و ...

یه سری چیزی که از شوهرشون می‌خواستن و بهش نرسیدن رو از طریق بچه پسر به دست میارن

محبت، توجه، عشق...

وابسته و بچه‌ننه بزرگش می‌کنن که عقده‌شون خالی بشه. از اینکه ببینن پسره بدون اجازه‌شون آب نمی‌خوره جیگرشون حال میاد.وقتی می‌بینن زن برتر تو زندگی یه مذکر خودشونن و همسر پسره براش بی‌ارزشه کیف می‌کنن...

کمبود دارن

یه سری چیزی که از شوهرشون می‌خواستن و بهش نرسیدن رو از طریق بچه پسر به دست میارنمحبت، توجه، عشق...وا ...

دقیقاااا 

باهام رقابت می‌کرد باورت میشه 

فرش خریدم فرش خرید 

گوشی عوض کردم گوشی عوض کرد