2777
2789

خیلی از ظاهر ناخن بلند و لاک زده خوشم میاد ولی همش احساس میکنم اینایی که ناخناشون بلنده زیر ناخنشون درست تمیز نمیشه و کثیفه بعد چون لاک دارن پیدا نمیشه که بخوان تمیز کنن حالا فکر کن با او دست بخوای کتلت درست کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با فرچه میشوریم اما حقیقتا خیلی ها نمیشورن و خیلی کثیفه

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

اولا بهداشت دست با ناخن و بدون اون یکیه. آدم تمیز تمیزه و کثیف کثیفه

دوماً مگه شما بدون دستکش یه بار مصرف کتلت درست میکنی؟ ناخن هم نداشته باشی دستت بو میگیره که

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

منم همین حس رو دارم و حتی مطمئن باش که کثیفه یعنی حتی در ظاهر ممکنه یکی رسیدگی کنه و واقعا به چشم تمیز باشه ها ولی خودم یه کلیپ دیدم که زیر ناخن بلند ب ظاهر خیلی تمیز هم یه سری موجودات ریز میکروسکوپی هستن یا همون میکروب

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

همین طوره که می گی. کسی که ناخن می کاره باید یه مسواک کنار دستشوییش باشه. جز روتین روزانه اش تمیز کردن زیر ناخن ها با مسواک باشه. 

من که کلا اینجوریم. الانا که کاشت ندارم هم هست. ولی الان نگاه می کنم اگر کثیف بود انجام می دم. اون موقع هر روز جز برنامه بود. 

اولا بهداشت دست با ناخن و بدون اون یکیه. آدم تمیز تمیزه و کثیف کثیفهدوماً مگه شما بدون دستکش یه بار ...

دقیقاااا 

من اون اوایل بدون دستکش شامی کباب درست کردم

دستام بخدا تا ۱۰ روز بو پیاز میداد 😐 

پرورده کوردم❤
عزیزم ناخن بلند فرقی نداره کاشت یا طبیعی باید با فرچه هر روز زیرش تمیز شه

به نظرت چند درصد از اونایی که ناخنشون بلنده فرچه میکشن؟؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
آره ولی آخه چطور زیر ناخن ها درست شسته میشه مگه اینکه مسواکو بزنی تو وایتکس بکشی زیر ناخن

من خودم وسواسی ام و حساس ولی جدی آدم تمیز هی تمیزه بخاطر سلامتی خودشم که شده 😂

پرورده کوردم❤