2777
2789
عنوان

حرف دیروز دوستم

48 بازدید | 6 پست

دیروز منو دوستم ناهار نیاورده بودیم اونیکی دوستم آورده بود اون دوستم که آورده بود خواب بود

من گفتم بعدا برم دستشویی یهو دوستم گفت داری میری پایین برو بوفه دانشگاه ببین چی دارن من گفتم الان نمیرم بعد باز دوباره اصرار کرد گفت برو من پام درد میکنه منم گفتم برم بپرسم شاید گشنشه

رفتم اومد دیدم اون دوستمم بیدار شده دارن باهم حرف میزنن به دوستم گفتم بوفه اینارو داره یهو گفت غذای بوفه رو دوست ندارم در حالی که به من گفت برو بوفه خب اگه غذاشو دوست نداشت به من نمیگفت

شبشم بهم پیام داده فردا نریم دانشگاه درس نمیدن هنوز چقدر کرایه میدیم میریم

دیدم امروز خودش رفته

حس میکنم قراره به دوستای دانشگاهم یه چیزی بگه که منو از سر میخواد وا کنه به من نگه 

بنظرتون درست فکر میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگه بهش محل سگ نمیدم بنظرت فکرم درسته؟

آره

اصلا باهاش دعوا اینا نکنیا

ولی بهش محل سگ نزار و بهش اعتماد نکن

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.