2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میتونی یه انشا برام بنویسی موضوعش هرچی باشه برای یه دانش اموز کلاس هشتمی؟

حتماً عزیزم! اینم یه انشا ساده، روان و مناسب برای دانش‌آموز کلاس هشتمی با موضوع: "کتاب، دوست بی‌صدا"

---

📚 کتاب، دوست بی‌صدا

در دنیایی که همه چیز با سرعت در حال تغییر است، کتاب مثل یک دوست قدیمی و آرام کنارمان نشسته است. دوستی که نه حرف می‌زند، نه قضاوت می‌کند، اما همیشه آماده است تا چیزی یادمان بدهد یا ما را به دنیایی دیگر ببرد.

وقتی کتابی را باز می‌کنم، انگار در را به روی یک دنیای تازه باز کرده‌ام. گاهی در دل جنگل‌های اسرارآمیز قدم می‌زنم، گاهی در آسمان پرواز می‌کنم، و گاهی هم با شخصیت‌های داستانی درد دل می‌کنم. کتاب‌ها به من یاد داده‌اند که فکر کنم، سؤال بپرسم، و جواب‌ها را پیدا کنم.

کتاب فقط برای درس خواندن نیست. گاهی یک شعر کوتاه یا یک داستان کودکانه می‌تواند حال دلم را خوب کند. وقتی ناراحتم، کتاب‌ها مثل یک دوست مهربان کنارم هستند. وقتی خوشحالم، با آن‌ها شادی‌ام را بیشتر حس می‌کنم.

در دنیای امروز که گوشی و اینترنت همه‌جا هستند، شاید بعضی‌ها فکر کنند کتاب دیگر فایده‌ای ندارد. اما من فکر می‌کنم کتاب مثل چراغی است که راه را روشن می‌کند. حتی اگر هزاران صفحه در اینترنت باشد، هیچ‌چیز جای بوی کاغذ و صدای ورق زدن کتاب را نمی‌گیرد.

در پایان، دوست دارم بگویم که کتاب‌ها نه‌تنها دانایی می‌دهند، بلکه قلب آدم را هم بزرگ‌تر می‌کنند. پس بیایید با این دوست بی‌صدا بیشتر وقت بگذرانیم، چون او همیشه برای ما حرفی تازه دارد.

---

اگه خواستی موضوع دیگه‌ای هم برات بنویسم، فقط بگو! دوست داری یه انشا طنز یا توصیفی هم داشته باشی؟

خواهرم زنگ زده میگه برو کمیته ب یارانه بگیران طرح جدید اومده ثبت نام میکنن

طرح چیه ؟

یعنی اونایی که تو کمیته ثبت نام هستن یا همه؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
هرموردی باشه مفهمومی وقشنگ برام مینویسی عزیزم ۱۴ خط باشه؟

حتماً ! اینم یه انشا دل‌نشین و ساده برای پایه هشتم با موضوع: "آرزوها"

---

🌟 آرزوها

آرزوها مثل ستاره‌هایی هستند که در آسمان دل ما می‌درخشند. هر کسی در دلش آرزویی دارد؛ بعضی‌ها بزرگ، بعضی‌ها کوچک، ولی همه‌شان شیرین‌اند. آرزوها باعث می‌شوند زندگی‌مان هدف داشته باشد و برای رسیدن به چیزی تلاش کنیم.

من هم آرزوهای زیادی دارم. یکی از آرزوهایم این است که در آینده پزشک شوم تا بتوانم به آدم‌هایی که درد دارند کمک کنم. وقتی کسی را می‌بینم که بیمار است، دلم می‌خواهد کاری کنم حالش خوب شود. این آرزو باعث می‌شود درس بخوانم، تلاش کنم و ناامید نشوم.

گاهی آرزوهایم ساده‌اند؛ مثل داشتن یک دوچرخه نو، یا رفتن به سفر با خانواده‌ام. همین آرزوهای کوچک هم می‌توانند حال آدم را خوب کنند. وقتی به چیزی که آرزو داشتی می‌رسی، حس شادی‌اش با هیچ چیز قابل مقایسه نیست.

بعضی‌ها می‌گویند آرزو فقط خیال است، ولی من فکر می‌کنم آرزو مثل بذر امید است. اگر آن را در دل‌مان بکاریم و با تلاش آبیاری‌اش کنیم، روزی تبدیل به درختی بزرگ می‌شود که سایه‌اش زندگی‌مان را خنک می‌کند.

در پایان، دوست دارم بگویم که آرزو داشتن نشانه زنده بودن است. هر کسی که آرزو دارد، یعنی هنوز امید دارد. پس بیایید آرزوهایمان را فراموش نکنیم، حتی اگر رسیدن به آن‌ها سخت باشد. چون همین آرزوها هستند که ما را به جلو می‌برند.

---

اگه دوست داری انشات درباره‌ی «دوستی»، «خانواده»، «آینده»، یا حتی یه خاطره خنده‌دار باشه، فقط بگو تا برات بنویسم!