2777
2789
عنوان

همسرم از خودم کوچیکتره

230 بازدید | 23 پست

ده سال ازم کوچیکتره و  

وقتی پیشمه  گوشیش رو با بدبختی ازش میگیرم میتونید برنامه بهم معرفی کنید که به گوشیش دسترسی داشته باشم منم نمیتونم نگردم چون اطرافش دخترای زیادی هستن که بهشون اعتماد ندارم موقعیت مالی و قیافه همسرمم خوبه. 

خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه راه بازگشت که ولش کن اما خیلی حواست به شوهرت باشه ولی حساس نشو روش

چه جوری حواسم باشه وقتی گوشیشو زود ب زود قایم میکنه تو گالریشم با یک دختر ک هم کلاسیش هست عکس دو نفره داشت میگه تو خیلی حساسی. چون عکس بعدی سه نفره بود با دوستش و اون دختره. 

فقط عکسو پاک کرد 

چه جوری حواسم باشه وقتی گوشیشو زود ب زود قایم میکنه تو گالریشم با یک دختر ک هم کلاسیش هست عکس دو نفر ...

اوخ 

برو دانشگاهش اون دختر تو را با شوهرت ببینه 

اگه تونستی حالیش کن خودش را جمع کنه 

البته شوهرتم باید اینقدر رو ندهد

گوشیشومیگیری چیز مشکوکی دیدی؟

نه. اما مدام ذهنم درگیره چون ازم دوره. 

محل کارش و تحصیلش یک شهر دیگه اس یک ساعت فاصله داره اما حاضر نیس هر شب بیاد خونه. 

اوخ برو دانشگاهش اون دختر تو را با شوهرت ببینه اگه تونستی حالیش کن خودش را جمع کنه البته شوهرتم باید ...

میگه میدونه متاهلم شایدم الکی میگه 

با هم پروژه دارن فقط نمی دونم چرا دو ترمه این پروژه تموم نمیشه کلا ذهنم درگیره همه اش زود ب زود دارم بهش میپرم نمیتونم حسادتمو کنترل کنم دیشب تا صب نتونستم درست بخوابم.