2777
2789

یکی تو سایت همش ور و ور تاپیک میزنه بلیط کنسرت خریده برای استانبول کنسرت امید .. دفعه قبل گفت برای شادمهر. الان گفته بلیط خریده برای امید تو استانبول . بعد بهش میگی اسم تالاری که کنسرت برگزار میشه چیه میگه نمیدونم ! مگه میشه رو بلیط مگه نمیزنن ! حتی قیمت بلیطم نمیدونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لااقل یه سرچ میکرد یا می‌رفت سایت فروش بلیط اطلاعات کسب می کرد بعد می‌ومد تاپیک میزد

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

من تو عمرم تنها کنسرتی که رفتم کنسرت سهراب پاکزاد بوده اونم تازه بلیط نخریدم از طرف یکی از دوستام دعوت شدم 😁

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
کی به کی منم بلیط گرفتم برا کنسرت معین

اون که دیشب  من تو کنسرتش بودم،با جت شخصیم رفتم و برگشتم🤣

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی