2777
2789

میگن چون قیافه دست خود آدم نیست خب مگه اخلاق دست خود آدمه؟اخلاقم ژنتیکه 

مثلا میگن فلانی خوشگل بود ولی خودشو میگرفت خب هرکس یه خلق و خویی داره شاید بنده خدا خودشو نمیگیره دست خودش نیست 

مثلا من هرررکاری ام کنم نمیتونم خون گرم باشم چیکارکنم عین آلمانی ها یبس هستم خب بابامم همینه مامانمم همینه نمیتونم وارد یه جمع میشم هار هار بخندم و همه رو بوس کنم و قربون صدقه شون برم و عشق بورزم خب چیکارکنمممم😐😐😐😐😐

يعني قيافه در حد معقول داشته باشه. ميانه مردم باشه. ببينيش خوب باشه. چون بعد از مدتي بايد با اخلاق طرف زندگي كني. و طرف جاني دپ هم باشه ولي سگ اخلاق نمي ارزه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم عزیزم.. هرکی باهام صمیمی نباشه میگه خیلی مغرورم و خودمو میگیرم درحالی که اونایی که باهام در ارتباطن میدونن خیلیم خاکی هستم.. حالت چهرم اینجوریه😂بعدشم کم حرفم

کسی لایکم نکنه

من دختر عموی همسرم بعد شیش سال از ازدواجم باهام الان مثله دوتا خواهریم یعنی کله این شیش سالو فکر میکرده من پز بده و خودمو بگیرااا هستم سر یه موضوعی دوست شدیم الان از خواهرم بیشتر دوسش دارم اونم همیجور میگه ما کله فامیل فک میکردیم تو خودتو میگیری😂

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

اخلاق میشه تغییر داد و جبر وراثتی نیست

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

مواففم منم و شوهرمم این مدلی هستیم البته باز من تغییر کردم الان پسرم کلاس دوم هست زرنگ کلاس هست ولی با کسی زیاد حرف نمبزنه بهش مبگم با دوستات باش تو حیاط بگرد ولی تاثیز انچناتی نداره

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن