2777
2789
عنوان

جلسه اول لیزرمه خیلی خجالت میکشم

96 بازدید | 3 پست

قبل بارداریم ۳ جلسه رفتم اون موقع. بدنم فیت بود ورزش میکردم الان اضافه وزن تازه شکمم پر خطو خطوط😑 بیشتر بخاطر چاقیم خجالت میکشم تا دیدن جای خصوصی. امروز جایی که میرم مطب ی دکتر بالا شهره قبلا رفتم تمام  مریضاشون داف بودن عملی 🫠

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
وای واسه اینم باید خجالت بکشم؟ یادم انداختی🥲

هی دارم ب خودم میگم مهم نیست تو بخاطر یچیز دیگه داری میری پیشش اصلا ربطی ب اون نداره چاقی یا لاغر باز  دو دقه بعد ذهنم میره سمتش

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.