2777
2789
عنوان

با 25 میلیون حقوق استعفا دادم

361 بازدید | 37 پست

حتی ذره ای پشیمون نیستم 

تو این 8 سال کار کردنم ی ماشین یک و نیم میلیاردی خریدم واسه خودم

700 میلیون طلا جمع کردم

کلی تو جهیزیم کمک کردم و چیزای عالی خریدم

رفتم دوره کراتین مو یاد گرفتم و الان مشتری دارم حدودا با همین نیمه وقت کار کردنم ماهی 10 تومن از اونجا دارم 

و اینکه دیگه بسمه اینجا خیلی از کار تکراری خسته شدم و احساس میکنم وقتی مشتریا حرف میزنن اعصابم نمبکشه سوالشونو جواب بدم از همه مهم تر قدر نشناسی مدیر بود 

ی نیرو با تحصیلات و سن و سابقه کم تر از من رو آورده و هر چی میگه گوش میده حتی وقتی پشت من بد میگه باور میکنه انگاز نه انگار 8 سال بدون هزار تومن ضرر کار کردم براش یا حتی یروز لنگ نذاشتمش تو مریضی تو کرونا تو بی پولیاش تو سرما و گرما اومدم رفتم... حالا من شدم بد چون نیروی جدید پشتم بد میگه

اینارو نوشتم که یروز اگه دلم واسه اینجا تنگ شد بیام ببینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این توصیفات خوب کاری کردی 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اشتباه کردی

تو شرایط من نیستی بفهمی خستگی روانی یعنی چی 

من اشتباه نکردم اونا اشتباه کردن 

راستی شوهرم درامدش خوبه این مبلغ یک هشتم درامد شوهرمم نیست میگه نمیخوام هر روز بری تو اتوبان بخاطر این پول