2777
2789

خیلی حفظ ظاهر کردم نزاشتم کسی بفهمه

ولی از درون داغون متاسفانه خاهرام مادرم فهمیدن الان بهم ارزش نمیدن نمیدونم ترحم میکنن یا چی رفتاراشون یجوزیه وقتی از شوهراشون چیزی میگن یا منم میگم یجوزی نگام میکنن با تمسخر 

خستم چکار کنم

ببخشید میشه تاپیک نظرسنجی ام بیایی میخوام برم خیاط نیاز به نظر دارم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با خیانت کنار میاین؟

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
مجبور بودم

در مورد رفتار خواهر و مادرت باهاشون صحبت کن بهشون بگو رفتارشون اذیتت میکنه .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

حق داری من بعد دو سه سال از خیانتش ،از شوهرم چیزی تعریف میکنم بابام پوزخند میزنه بهش .داداشام و مامانم و بابام به راحتی توهین میکنن بهش جلو خودم 

خواهرام گرم باهاش احوالپرسی نمیکنن

زیادم بهم محل نمیزارن قبلا مامانم روزی یکبار زنگ میزد اما الان..

چون تو شرایطش نبودی اینو میگی

نه تو شرایطش نبودم ولی اگه یه زمانی بشه حتی اگه جدا نشم فقط به خاطر بچه هام با اون شخص زندگی میکنم مث یه همخونه اینطوری دیگه خودمو سرزنش نمیکنم چون میدونم طرف واسم مرده .

ببین ب همسرت بگو جلوی مادر و خاهرت خیلیییی بهت احترام بذاره. محبت کنه و تحویلت بگیره.سفرهای خوب برین. ی جوری ک بقیه هم متوجه بشن ک همسرت پشیمونه و قدرتو میدونه. 

البته اگه واقعا پشیمونه و حرفتو گوش میده

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

خوب فهمیدن 

چرا از آسیب پذیری مون می ترسیم 

دشمن مون که نیستند 

ازشون کمک بخواه 

و تعجب داره اول از شهر خاین خوبی گفتن،طبیعی یه 

تو طبیعت بشره 

و از سر بدجنسی نیست 

عادت می کنند 

و این واکنش شون کم میشه