ولی از درون داغون متاسفانه خاهرام مادرم فهمیدن الان بهم ارزش نمیدن نمیدونم ترحم میکنن یا چی رفتاراشون یجوزیه وقتی از شوهراشون چیزی میگن یا منم میگم یجوزی نگام میکنن با تمسخر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
در مورد رفتار خواهر و مادرت باهاشون صحبت کن بهشون بگو رفتارشون اذیتت میکنه .
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
نه تو شرایطش نبودم ولی اگه یه زمانی بشه حتی اگه جدا نشم فقط به خاطر بچه هام با اون شخص زندگی میکنم مث یه همخونه اینطوری دیگه خودمو سرزنش نمیکنم چون میدونم طرف واسم مرده .
ببین ب همسرت بگو جلوی مادر و خاهرت خیلیییی بهت احترام بذاره. محبت کنه و تحویلت بگیره.سفرهای خوب برین. ی جوری ک بقیه هم متوجه بشن ک همسرت پشیمونه و قدرتو میدونه.
البته اگه واقعا پشیمونه و حرفتو گوش میده
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))