2777
2789
عنوان

رشته های بورسیه

48 بازدید | 2 پست

اخر مصاحبه و این حرفا یک مرحله ای دارن که برگزیده شده هارو باید بفرستن سنجش و اونجا با توجه به تراز میکن قبوله یا نه....من ترازم تقریبااااا 8900 هستش و برای سپاه الان کارناممو دادن سنجش . یک سری از دوستان  میگن هیچ شانسی نداری ترازای بچه های دیگه اونجا خیلی بالاتر از توعه . میخواستم بدونم بنظرتون برای پزشکیش میتونم شانسی داشته باشم؟

عزیزم هیچ چیز معلوم نیست..

شاید تراز بالای داوطلبای اونجا تو باشی شایدم نه..بستگی داره به ظرفیت و سایر داوطلبا..

نتایجم تا چند روز دیگه میان دیگه فکر و خیالو بذار کنار

اگه قسمتت باشه قبول می‌شی شک نکن

🤍🦋

عزیزم هیچ چیز معلوم نیست..شاید تراز بالای داوطلبای اونجا تو باشی شایدم نه..بستگی داره به ظرفیت و سای ...

اره درست میکی من خودم چند تا تراز بالای 9000 دیدم اونجا ولی اینکه ایا منم جزو اون لیست باشم یا نه مشخص نیست و به شدت میترسم...اخه ترازم پایینه واقعا نباید انتظار چیز خفنی رو داشته باشم ولی فکر مردودی واقعا بی قرارم میکنه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.