2777
2789

من سالها یکی بیمارستان های روانی ایران پرونده دارم از بچگی تقریبا ۷ سالگی الان ۲۶ سالمه همیشه میگفتن بیشفعالی داره  یه بار مشکوک به اوتیسم شدند  ولی گفتن نه اوتیسم نداره

الان که ۲۶ سالم شده بهترین روانپزشک ایران به مادرم گفت دخترت اوتیسم داره طیفشم متوسطه

پس علت اینکه این همه از مدرسه های خاص تهران از مدرسه تیزهوشانم در دبیرستان بخاطر رفتار و انضباطم بیرونم کردن بیشفعالی نبود اوتیسم بود

چه قدر مدیر های مدرسه ظالم بودن 

که اینو درک نکردن

هیچ وفت مدیر سال اول دبیرستانمو (نظام قدیم بودم) نمیبخشم 

خدااا ازش نگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوتیسم چیه؟ 

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

اوتیسم خفیف در دخترها خیلی دیر تشخیص داده میشه بر عکس پسرها. چون دخترها می تونند تا مدتها نرمالهای رفتار اجتماعی را تقلید کنند. البته خودشون به شدت تحت فشار هستند و خسته میشن. ولی اطرافیان متوجه این قضیه نیستند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگ اوتیسم داشتی ک نمیتونستی بیای این متنو اینجا بنویسی عجبا

نه ربطی نداره.خیلی افراد هستن که اوتیسم دارن و شاید تا آخر عمرشون خودشون و اطرافیانشون متوجه نمیشن کع اوتیسم داره.اوتیسم طیف گسترده ای داره.و بیشترشون در ظاهر سالم هستن ولی با تست های روانشناسی میشه پی به مشکلشون برد

حتی اگر  یک در صد احتمال بدیم که دکترت درست گفته (که امکانش کمه) ، و شما اوتیسم باشی باید یا محل آموزشت فرق می کرد یا به مدرسه اطلاع داده می شد  پس مدیرت تقصیری نداشته 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
نه ربطی نداره.خیلی افراد هستن که اوتیسم دارن و شاید تا آخر عمرشون خودشون و اطرافیانشون متوجه نمیشن ک ...

پس منم فکنم دارم

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐