2777
2789
عنوان

کدوم لباس مجلسی رو بدم بدوزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 147 پست
هیچ کدوم اینا قشنگ نیستن این همه مدل قشنگ

مدل بدید اگه دارید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خب مزونارو بگرد اول دوختن خیلی ریسکه ممکنه خوب در نیاد

مزونی که من میرم خودش هم میدونه خیلی خوبه کارش 

یک لباس مجلسی ساده پایه اش از قیمت ۷تومن شروع میشه حالا یک ذره روش کار کنه جواهر اینا ده اینا میشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا خودتو خسته میکنی یه مدلی انتخاب کن که پنل و دستکش و پر نخواد دستکش واقعا قشنگ نیست

نه خیلی خوبه 

اینا جزییاتی هستن که لباس رو خاص تر میکنن

هیچ کدوم از این لباس ها قشنگ نیست دست کیش هم قشنگ نیست

همه اول اینو میگن دست مش بده 

اما موقع تندخوش کردن عالی میشه 

من چند سال پیش هم دستکش کردم خیاطم همه خانواده ام میگفتن چیه و فلان بعد موقع جشن همه تعریف میکردن که دستکش جلوه ای دیگه داده

همه اول اینو میگن دست مش بده اما موقع تندخوش کردن عالی میشه من چند سال پیش هم دستکش کردم خیاطم همه خ ...

آهان سابقه ای هست من تو تن چند نفر دیدم خوشم نیومد به نظرم خز و مسخره هست توهین نمی کنم به شما ها ولی خو سلیقه ای هست 

خیلی دمده هست که 

خاله من توی عروسی چهار سال پیش کرده بود سبز ش رو

خیلی دمده هست که خاله من توی عروسی چهار سال پیش کرده بود سبز ش رو

الان اینا مدشدن هنوز عکس فرستادم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آهان سابقه ای هست من تو تن چند نفر دیدم خوشم نیومد به نظرم خز و مسخره هست توهین نمی کنم به شما ها ول ...

در نظر بگیر فردی که میپوشه رو هم 

بک لباس توی تن یک نفر یک جوری دیگه هست توی تن یکی دیگه یه جور دیگه 

با توجه به نظرات اطرافیانم لباس ها ساده هم باشن تو تن من خوشگل بنظر میرسن این اکسسوری های کوچیک ساده که می‌کنم باعث نیست خاص دیده شن