2777
2789

کافو میریزن یا نه

من موندم از سلف غذا بگیرم یا نه

چونکه واقعا نمیتونم با خودم غذا بیارم

ولی اگه کافور میریزن نگیرم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

میگن😂

اما فکرنکنم 

بگیر و بخور بابا 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن😂اما فکرنکنم بگیر و بخور بابا

اخه من یکم حساس شدم سر این موضوع

اگه بریزن نمیخوام‌به بدنم اسیب بزنم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

نه بابا دانشگاه پول خود غذا هم نداره هزینه کافور از کجا بیاره اگر بخوان بریزن مطمئن باش هزینش رو ازت ...

اع پس هیچی دیگه

میدونید چجوری باید برای سلف ثبت نام کنم

الان کافورگرون رومیریزن توغذای سربازها؟پس پول اون ازکجاتامین میشه پس؟

اره برای سرباز‌ها صددرصد می‌‌ریزن چون نیاز دارن

هر طور شده تامین میشه..چون واجبه ولی دانشجو اصلا کافورش واجب نیست 

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.