2777
2789
عنوان

تشخیص زود هنگام اوتیسم

567 بازدید | 56 پست

بچه ها دختر من 23 ماهشه و دکتر مغز و اعصاب و کاردرمانگر ذهنی و مشاور روانشناس همه ویزیتش کرده و همه اعلام کردن که اوتیسم هست حالا یکییشون میگه خفیف یکیششون میگه سطح 2 ولی درکل همه نظرشون اینه اوتیسمه-کسی بوده بچش زیر 2 سال تشخیص اوتیسم داده باشن و اشتباه بوده باشه؟دخترمن نزدیک 50 کلمه حرف میزنه و جملات 2 کلمه ای هم میگه -تاخیر حرکتی داشته که راه نمیره هنوز و فقط از مبلا میگیره بلند میشه و چهاردست و پا میکنه و یک ساله که کاردرمانی دارم میبرمش برای راه رفتن-خودش غذا میخوره-تلوزیون و کارتن و گوشی اصلا بهش ندادم و نگا نمیکنه-مشکلاتش اینه که هنوز همه چیو دهنش میکنه و با چیزی بازی نمیکنه و بی قراری زیاد داره خواب شبش خیلی بهم ریخته و نامنظمه و زیاد بیدار میشه و خواب عمیق نداره و به پنکه ماشین لباسشویی و هرچیزی که بچرخه علاقه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان پنکه اینا ک اکثر بچه ها اینطورین

ولی از نظر حرکتی که گفتید 

یکم داستان جدی میشه اگر میگید عقب افتاده تایمش

کدوم شهر هستی گلم؟؟؟

اگر کرجی تهرانی

راحت تر میشه پزشک بهت معرفی کرد

اصل کار برای تشخیص میدونی کی باید بهت بگه؟؟؟

پزشک اعصاب و... رو کلا ول کن الان

برای تشخیص خیلی دقیقش

یه روانشناس کودک خیلی درست حسابی

کسی که کارش هر روز هفته با درمان و بزرگ کردن بچه اتیسم باشه

اون یه نگاه بندازه میفهمه

میگه شکه

میگه نه خفیفه

برات تهشو در میاره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اشاره متوجه میشه؟اشاره به چیزی داره؟واکنش ب اسم و ارتباطچشمی ؟

واکنش به اسمش گاهی داره و سریع برمیگرده و میخنده یا میگه بله گاهیم اصلا محل نمیده و اشاره میکنم به چیزی نگاه میکنه اما خودش اصلا به هیچی اشاره با دست نمیکنه و فقط با چشم نگاش میکنه و هی میگخ اونا اونا-و به چشمای من هم کم نگا میکنه و نگاه منم دنبال نمیکنه 

الان اگر وسط سالنی و پنجره مشخصه

یا اتاقی

یه لحظه جلوش با دست اشاره بزن به پنجره

بگو عهههههه اون پرندهه رو

خیلی بلند رو با ذوق بگو

ببین پنجره رو نگاه میکنه؟

صداش کنن تشخیص میده باهاش کار دارن

توجه داره

باهاش صحبت کنی نگاهت میکنه؟

🔴 ابن فرق داره با وقتی ک بچه براش جذاب نیست صحبتت یا لج کرده برنمیگرده

بعضی مشکلات با رشد بچه حل میشه بچه فامیل سه سالگی راه افتاد الان کلاس دومه هیچ مشکلی هم نداره فعلا کوتاهی نکن تحت نظر باشه چون میگی حرف میزنه انشاالله به مرور زمان رفع میشه

ارتباط چشمی اینکه متوجه حرفات بشه خیلی مهمه 

واکنش به اسمش گاهی داره و سریع برمیگرده و میخنده یا میگه بله گاهیم اصلا محل نمیده و اشاره میکنم به چ ...

تو طیف هست اما اینطور نیس که توطیف بمونه

کلا این قضیه چون ناشناخته هست،هرکسی ی مشکل ازصدمشکل طیفی داشته باشه،میذارنش توش

باکاردرمانی وگفتار حل میشه.یکی دوسال صبوری کن

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

جمله اخرو گفتی تو دلم گفتم واقن اوتیسمه 

به چرخش علاقه دارن 

خواهر منم اوتیسمع 

الان تو سالهای طلاییه 

بجا اینکه دنبال این باشی که معجزه بشه و یهو دیگه بگن اوتیسم نیست یا بزرگ بشه خود به خود خوب بشه 

جدی بیوفته دنبال درمان ، درمان هم کار و گفتار و روانشناس و رفتار درمان حتی خصوصی بیار تو منزل یا حداقل روزی شش ساعت خودت باهاش کار کن 

زود تلاش کن از پوشک بگیری 

ABAرو باهاش کار کن یعنی مهارتهای خودیاری 

چرا اینارو بهت میگم ؟ چون دوسال دیگه نمیشه ، الان میشه 

بیماریش رو بپذیر و دنبال معجزه نباش 

تلاش کن الان تو سالهای طلاییه

نمی‌دونم کدوم شهر باشی اما به مدرسه هوایی تو شهر ما هست که برا بچه های اوتیسم زیر هفت ساله 

حتما ببرش 

اینجا اسمش گل‌های بهشتی و فرشته های بهشتی و انوار افتابع

داستان پنکه اینا ک اکثر بچه ها اینطورینولی از نظر حرکتی که گفتید یکم داستان جدی میشه اگر میگید عقب ا ...

همون متاسفانه گفته سطح 2 و همین طور گفته سن عقلیش14 ماهه-دختر من 28هفتگی به دنیا اومده و مادرش اعتیاد تزریقی به مخدر داشته-دخترم فرزندخوانده است که از بدو تولد بعد از اینکه از دستگاه بیرون اومده از بهزیستی اومده پیش ما

همون متاسفانه گفته سطح 2 و همین طور گفته سن عقلیش14 ماهه-دختر من 28هفتگی به دنیا اومده و مادرش اعتیا ...

دکتر نگفت که ممکنه بابت مصرف مخدر مادرش باشه؟؟!

اینکه دیر داره حرکت میکنه و...

اتیسم نباشه

ای خدا بگم چیکارش نکنه🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️