2777
2789
عنوان

تشخیص زود هنگام اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 61 پست
حدود چهار پنج ماه میشه که تلوزیون کلا جمع کردم گوشی هم خیلی کم دیده این یک ماه اخیر خیلی به نظرم پی ...

ببین تاپیک های قبلی منو ببینی متوجه میشی من چه قدر درگیر اوتیسم بودم و سختی کشیدم سر اینکه از18 ماهگی بچه ی منو گفتن ریسک اوتیسم هست -هم روانشناس کودک هم متخصص مغز و اعصاب کودک و هم کاردرمانگر و هم گفتاردرمانگر من درسته که استرس گرفتم اما از همون روز فشرده هرروز کاردرمانی و گفتار درمانی رو شروع کردم و فردا بچه ی من 24 ماهه میشه و دیروز روانشناسش گفت به حدی پیشرفت کرده که کلا از ریسک اوتیسم خارجه و اون احتمال دیگه وجود نداره-حالا می خوام اینو بهت بگم عزیزم یا بچه ی من واقعا طیف اوتیسم بوده و چون زود کاردرمانی و گفتاردرمانی رو شروع کردیم از ریسک خارج شده یا هم فقط رفتار شبه اوتیسم داشته-این درسته که تا زیر 3سال به هیچ عنوان نباید به بچه برچسب زد و اوتیسم امکان تشخیص قطعی زیر3 سال رو نداره اما به این معنی نیست که دست روی دست بزاری تا3ساله بشن-هرسنی که احساس ریسک کردی چه خودت چه پزشکاش سریعا پروسه ی درمانی رو شروع کن چون زیر سهس ال سن طلاییه و ثانیه ها مهم هستن-کارخوبی کردی تلوزیون و موبایل رو حذف کردی-دایما اسباب بازی های ذهنی براش بگیر و مدلهاشو هر چند روز عوض کن دایما باهاش وقت بزار و قدتو تا قد بچه بیار پایین و مستقیم تو چشماش ذل بزن و باهاش حرف بزن اروم و شمرده و جملات دو کلمه ای سه کلمه ای باهاش حرف بزن 

ببین تاپیک های قبلی منو ببینی متوجه میشی من چه قدر درگیر اوتیسم بودم و سختی کشیدم سر اینکه از18 ماهگ ...

پسرم ماه دیگه میشه سه سال تمام 

این دوماه اخیر خیلی پیشرفت داشته 

با من زیاد حرف نمیزنه اما خیلی با خودش حرف میزنه و تقلید میکنه اطراف رو 

مثلا من چند بار شعر چشم چشم دوابرو رو براش خوندم اون با انگشت و چندتا آوا همون رو روی صورت من انجام میده

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.