2777
2789
عنوان

زور زدن دايم در نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 36 پست
اره یکی از ورزشاش اینه پاهارو حالت دوچرخه حرکت بدی بعد پاهاشو فشار بدی تو دلش

درسته آفرین

من سر دختر اولم بلد نبودم بچه طفلی اذیت میشد ولی برای دومی دکتر اطفال مو به مو همه چیو بهم میگفت.مابینشم دائم به همسرم میگفت خانومت خیلی مهربونه😂

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یکی از ورزشاش اینه پاهارو حالت دوچرخه حرکت بدی بعد پاهاشو فشار بدی تو دلش

خيلي اينكاراررو ميكنم

اخه بدبختي سيرمونيم نداره همش شير ميخاد🫢٣٥هفته هم دنيا اومده همش منو ميترسونه

اخه ببين پيچ خوردگي روده درد شديد داره دفع ندارهدختر من خوب ميشه يه مدت دوباره شروع ميككنه

عزیزم اصلا نگران نباش همه بچه ها همینجوری هستن پسر من آنقدر زور میزد صورتش قرمز تیره میشد بارها دکتر بردم گفت هیچیش نیست الان هم بزرگ شده هیچ مشکلی هم نداره

خيلي اينكاراررو ميكنماخه بدبختي سيرمونيم نداره همش شير ميخاد🫢٣٥هفته هم دنيا اومده همش منو ميترسونه

هر دقیقه شیر نده اگه شیر خشک میخوره گشنش نمیشه نترس هر ۲ونیم تا ۳ساعت شیر بدی کافیه...چون بچه میل به مکیدن داره به جاش بهش پستونک بده دل دردش به خاطر شیر خوردن زیادم ممکنه باشه

پسر من یادمه تو۲ماهگی یه شب آنقدر زور زد و گریه کرد از نافش خون اومد شکر خدا اون روزا تموم شد شما هم نگران نباش چیزی نیست

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر منم همینجوری بود چون دلشون درد میکنه میخوان خودشونو با مکیدن تسکین بدن هی شیر میخورن بدتر دل درد میگیرن 

دختر من شیر خودمو میخورد رعایتم میکردم ولی بی فایده بود فقط باید دورش بگذره

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
هر دقیقه شیر نده اگه شیر خشک میخوره گشنش نمیشه نترس هر ۲ونیم تا ۳ساعت شیر بدی کافیه...چون بچه میل به ...

آبرومو ميبره بهش پستونكم ميدم به خدا همه كاري ميكنم خسته شدم ديكه كي بهتر ميشن بنظر شما؟

دختر من از دوماهگی تا ۴ ماهگی اینطوری بود.

همون روزای اول بردمش دکتر گفت کولیکه

یه قطره و چندتا دارو داد و گفت پستونک بهش بده که دلش رو اروم نگهداره.

یه دوره داره باید تحمل کنی جیغ میزنن گریه میکنن اروم نمسشن صبر باید داشته باشی کم کم خوب میشه.

ولی حتما متخصص گوارش اطفال ببرش

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

آبرومو ميبره بهش پستونكم ميدم به خدا همه كاري ميكنم خسته شدم ديكه كي بهتر ميشن بنظر شما؟

پسر من از اوایل ۴ماهگی دیگه خوب شد کم کم....دکتر به من گفت از زیاد شیر خوردن دل درد میگیرن با چه مکافاتی هر دو ساعت به اندازه یک ربع بهش شیر میدادم چون زار زار گریه میکرد بعد دیگه عادت کرد

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40