2777
2789
عنوان

زور زدن دايم در نوزاد

194 بازدید | 36 پست

دوستان دختر من ٧٠ روزشه دايمممم در حال زور زدنه همه چي امتحان كردم يه تايم كوتاه بهتر بود دوباره شروع كرد

واقعا نميدونم چيكار كنم نكران و داغونماا

طبیعیه خودشو کش و قوس هم میده؟ماساژش بده با روغن مخصوص

🍁🍁🍁و تو رفتی و هنوز سالها هست ک درگوش من آرام آرام  خش خش گام تو تکرار کنان می دهد آزارم....🍂🍂🍂 در خیالات خودم در زیر بارانی که نیست🍂میرسم با تو به خانه از خیابانی که نیست🍂می نشینی روبرویم خستگی در میکنی🍂چای می ریزم برایت توی فنجانی که نیست🍂باز میخندی ک میپرسی که حالت بهتر است؟🍂باز میخندم که خیلی......گرچه میدانی که نیست🍂چشم میدوزم به چشمت می شود آیا کمی🍂دستهایم را بگیری بین دستانی که نیست؟🍂می روی و خانه لبریز از نبودت میشود🍂باز تنها می شوم با یاد مهمانی که نیست🍂رفته ای و بعد تو این کار هرروز من است🍂باور اینکه نباشی کار آسانی که نیست🍁🍁🍁 https://harfeto.timefriend.net/17567192787641

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما روغن بزن دل بچه بعد اساسی ماساژ بده درجهت عقراه خلاف جهت بعد بالشت خودشو بزار بخوابونش سینه و شکم رو بالشت دوباره کمرو بمااااااااال 

بعدش پهلوهاشو ببند 

صد درصد حین عملیات خوابش می بره 

هر روز صوت زیارت عاشورا پخش کنید وصدقه بدید تا آرامش داشته باشید.

گاهی یک تخم مرغ هم به نیت دفع امواج منفی بشکن ونمک بریز روش تو سطل زباله.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

دقیقا همینه بچه نفخ داره اگه هر شب ی قاشق بادوم اسیاب شده توی اب جوش با ی نبات بخوره هم شیر قوت میگی ...

مادر اگه تغذیه شو رعایت کنه خیلی تو آروم بودن نوزاد اثر داره.غذاهای نفاخ حداقل تا ۶ماه میگن نخور.دکتر من میگفت شب برنج نخور،شیرت نفاخ میشه بچه نمیتونه راحت بخوابه.اینکه حتما باید آروغ نوزاد گرفته شه .پاهای بچه رو آروم به سمت شکم عقب و جلو کردن و ورزش دادن واسه اینکه اگه آروغش گرفته نشد باد بدنش از پایین خارج شه

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

مادر اگه تغذیه شو رعایت کنه خیلی تو آروم بودن نوزاد اثر داره.غذاهای نفاخ حداقل تا ۶ماه میگن نخور.دکت ...

اره یکی از ورزشاش اینه پاهارو حالت دوچرخه حرکت بدی بعد پاهاشو فشار بدی تو دلش 

اخه ببين پيچ خوردگي روده درد شديد داره دفع ندارهدختر من خوب ميشه يه مدت دوباره شروع ميككنه

اها نمیدونم

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »