طبیعیه خودشو کش و قوس هم میده؟ماساژش بده با روغن مخصوص
🍁🍁🍁و تو رفتی و هنوز سالها هست ک درگوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرار کنان می دهد آزارم....🍂🍂🍂 در خیالات خودم در زیر بارانی که نیست🍂میرسم با تو به خانه از خیابانی که نیست🍂می نشینی روبرویم خستگی در میکنی🍂چای می ریزم برایت توی فنجانی که نیست🍂باز میخندی ک میپرسی که حالت بهتر است؟🍂باز میخندم که خیلی......گرچه میدانی که نیست🍂چشم میدوزم به چشمت می شود آیا کمی🍂دستهایم را بگیری بین دستانی که نیست؟🍂می روی و خانه لبریز از نبودت میشود🍂باز تنها می شوم با یاد مهمانی که نیست🍂رفته ای و بعد تو این کار هرروز من است🍂باور اینکه نباشی کار آسانی که نیست🍁🍁🍁 https://harfeto.timefriend.net/17567192787641
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا همینه بچه نفخ داره اگه هر شب ی قاشق بادوم اسیاب شده توی اب جوش با ی نبات بخوره هم شیر قوت میگی ...
مادر اگه تغذیه شو رعایت کنه خیلی تو آروم بودن نوزاد اثر داره.غذاهای نفاخ حداقل تا ۶ماه میگن نخور.دکتر من میگفت شب برنج نخور،شیرت نفاخ میشه بچه نمیتونه راحت بخوابه.اینکه حتما باید آروغ نوزاد گرفته شه .پاهای بچه رو آروم به سمت شکم عقب و جلو کردن و ورزش دادن واسه اینکه اگه آروغش گرفته نشد باد بدنش از پایین خارج شه