2777
2789

من هنوز نه زن و بچه دیدم و نه پیر پسر و علت مرگ نامعلوم

علت مرگ نامعلوم قشنگ بود؟

پارسال فکر کنم یه زن و شوهر ایرانی برای انیمیشن اسکار گرفتن ای کاش امسالم حداقل تو یه بخش نامزدی بگیریم

پارسال فکر کنم یه دختر ایرانیم نامزد شده بود یا شاید سال قبل ترش بود که انیمیشن دو بعدی ساخته بود

به نظرم ایران تو ساخت انیمیشن یا حرفی واسه گفتن میتونه داشته باشه در سطح جهانی هرچند از لحاظ گرافیکی به پای خارجیا نمیرسن ولی از لحاظ مفهومی قشنگن

همچنان امیدوار

اسکار تمام جوایزش با اهداف سیاسیه... یه فیلم قشنگ که توش مردم ایران و کشور ایران رو پیشرفته و خوب نشون بده تا حالا نرفته اسکار فقط فیلمایی که همش ادما بدبختنو بیچاره و فقیر و ندارن و خونه زندگیشونو داغون نشون میده و رنگ فیلم سیاه و کدره  و تو بیابونن و ایران رو مثل افریقا و افغانستان نسون میدن فقط جایزه مبگیره... 

اسکار تمام جوایزش با اهداف سیاسیه... یه فیلم قشنگ که توش مردم ایران و کشور ایران رو پیشرفته و خوب نش ...

باز شماها فاز منفیای که تئوری توطئه میچینید شروع کردین 

کره هم فیلم انگلش اسکار گرفت درمورد اختلاف طبقاتی بود ولی مردمش مثل ایرانیا زوال عقل نداشتن

همچنان امیدوار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.