2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

58 بازدید | 5 پست

خانوما دخترم چند وقتی هست متوجه شدیم به دیابت مبتلا شده شما بودید اقدام به بارداری می گردید برای استفاده ازبند ناف واسه درمان دخترتون تنها راحش اینه حال وروز خوبی ندارم تحمل این وضعیت بچم خیلی سخته

شرایط نگهداری دومی رواگه داری آره بیار

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل مالی ندارم ولی همش باخودم میگم من دومی رابه خاطر شرایط بچه اولم میارم عذاب وجدان میگیرم

برومشاوره عذاب نداره که دومی هم قراره زندگی کنه دیگه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

💖💖💖💖ممنونم ازت

خواهش میکنم

می‌فهمم عزیزم که چقدر این وضعیت سخته. اول از همه، باید با پزشک متخصص دیابت مشورت کنی تا برنامه درمانی مناسب دخترت رو تنظیم کنه. رژیم غذایی سالم، کنترل قند خون، و ورزش منظم خیلی مهمه. علاوه بر این، استرس و نگرانی‌ها هم می‌تونه حالش رو بدتر کنه، پس خوبه که به سلامت روان خودتون هم توجه کنین. مطمئن باش با پشتکار و حمایت، می‌تونی این سختی رو پشت سر بذاری.آرزوی سلامتی دارم