2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گرچه پولش واقعاً کمه ولی در مقایسه با کار بیرون که خودت داری خیلی بهتره ،

شما یاد بگیرید، بعد انشاءالله از روی همون برش که اونا میارن الگو برداری کنید ، واسه خودتون توی فضای مجازی می تونید تولیدات خودتون رو بفروشید. درآمدش هم عالیه 

کاری ندارم به ملحفه کهنه رو بذار زیرش و مثل اون برش بزن ، همون میشه الگو و برای هر پارچه ای از اون استفاده می کنید دیگه 

الان یک‌ دمپا شلوارو ۲۰۰ میگیرن کوتاه میکنن!چادر حداقل باید ۵۰۰ باشه

کسی که بخاد ۵۰۰ بده ب خیاط و ۵۰۰ هم بده به برشکار خودش باید چن بفروشه چادرو اینجور که براش نمیصرفه چون خونواده ها انقد هزینه نمیکنن واسه ی چادر نماز

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
روبیکا ندارم عزیزم ❤️❤️

نصب کن گلم بهت قول میدم پشیمون نمیشی نمونه دوخت هنرجوهاش رو ببین اکثرا از صفر بهترین خیاط شدن و خودشون تولیدی زدن حتی بعضیا تو تونه تولیدی راه انداتتن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
باشه عزیزم فدات 💋💋

اگه دوست داشتی ای دی روبیکات رو بذار که اونجا بهت پیام بدم و لینک کانال و گروهشون رو بفرستم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
کسی که بخاد ۵۰۰ بده ب خیاط و ۵۰۰ هم بده به برشکار خودش باید چن بفروشه چادرو اینجور که براش نمیصرفه چ ...

بنظرت ده تومن عادلانست؟ باید خودش حداقل نزدیک به بیست تومن بده حروم خورن بعضیا 

بنظرت ده تومن عادلانست؟ باید خودش حداقل نزدیک به بیست تومن بده حروم خورن بعضیا

نه ده تومن هم خیلی کمه باید بهشون بگی بیشترش کنه ولی ۵۰۰ هم نمیده ما پارسال بهمون گفتن فک کنم ۵۸۰ یا ۴۸۰ مامانا زورشون میگرفت بگیرن 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺