2777
2789
عنوان

شوهرم یاد گرفته معذرت خواهی نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 20 پست
همسرم پولی که قرار بود برای مسکن ملی بدیم گذاشته تو بورس و ضرر کرده،علارغم قول و قرارمونحالا بیشتر ر ...

خدا رحم کنه .بهتون ....ختم زیارت عاشورا بگیرید .سوره واقعه .متاسفانه فامیلهای ما هم مشکلات مالیشون زیاد شده ورشکست شدند .ولی سوره واقعه دعا ختم سیره خیلی میگیرند .پدرمن هم جوونیش و بچگی هام از کار بی کار شد قاتی میکرد کتک میزد .بعدش حالش خوب شد .تحت فشاره شدیده .هم زحمت میکشه .هم زحمتش هدر رفته .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحم کنه .بهتون ....ختم زیارت عاشورا بگیرید .سوره واقعه .متاسفانه فامیلهای ما هم مشکلات مالیشون ز ...

داستان من همین نیست من ازسال اول زندگیم یعنی سال۹۴تا الان همش همین بود برام

الان با سه تا بچه زندگیم صفره

چون از اول هرچی داشتیم شوهرم تو بورس گذاشته و باخته

حتی خونه مون رو 

الان هم این پول برای وام فرزندآوری بود

من بچه میارم آقا هربار پولش رو تو بورس به باد میده.چون به عقده ای شده که میخواد پولدارشه از بورس اما هربار بیچاره تر مون می‌کنه.

از چشمم افتاده با بی عرضگی هاش

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
مگه آدم نیستن؟آدمیزاد بخاطر اشتباهش عذرخواهی میکنه دیگه

تو همین نی نی سایت زنها به هم گفتند عذرخواهی نکنید تا پر رو نشند 

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

داستان من همین نیست من ازسال اول زندگیم یعنی سال۹۴تا الان همش همین بود برامالان با سه تا بچه زندگیم ...

اونی که نمیخواهد پولدار شه عامدا فرق داره .

فامیلای ما همین کار کردند .

اتفاقا زرنگ زرنگ هستند.