2777
2789
عنوان

شوهرم یاد گرفته معذرت خواهی نکنه

229 بازدید | 20 پست

دیشب اومد خونه از بیرون

این قدر غر زد و بعدش هم دخترم خورد زمین تو خونه ،گریه اش گرفت 

کلی سر من داد زد 

در صورتی که اخلاقش خوبه در حالت عادی

حالا من هم سر سنگین شدم 

میاد دو کلمه مهربونی می‌کنه

می بینم تحویل نمی گیرم زیاد میره

قبلا ها آدم بود قشنگ می‌گفت ببخش عزیزم نباید داد میزدم 

الان یاد گرفته مغرور شده میخواد الکی رد کنه بره

دلم صاف نمیشه

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب همینو بهش بگو ، باید یادش بدی

بلد که لود تا یه مدت پیش عالی بود.نمیدونم چرا این طور غد شده

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

احتمالا محل نذاشتن هاتون زیادی بوده

شایدم بیرون اعصاب مصاب نمیذارن براش

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

استارتر جان شما هم از همسرت عذرخواهی میکنی .

بگی عزیزم ببخشید اشتباه کردم .

چون قاعدتا ما بهم مشورت میدهیم شوهرامون قهر کرد اصلا لازم نیست عذرخواهی کنیم پررو تر میشه .

کم کم عادت میکنه .این مشورت ما به خانماست .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

استارتر جان شما هم از همسرت عذرخواهی میکنی .بگی عزیزم ببخشید اشتباه کردم .چون قاعدتا ما بهم مشورت می ...

دقیقا من با کلمه ی ببخشید بخاطر فلان چیز معذرت خواهی میکنم

ریزریز و جزء به جزء.اصلا از اولش خودم یادش دادم.به همین دلیل توقع دارم رعایت کنه

بلد که لود تا یه مدت پیش عالی بود.نمیدونم چرا این طور غد شده

تکرار تکرار تکرار زنگی اینجوریشون میکنه منم همینا رو دارم بهش تذکر بده مهربون و دوستانه با خنده هر وقت سیره و خسته نیست سرش تو تلویزیون و گوشی نیست با خنده بهش بگو به جای این‌همه‌منت کشی یه کلمه عذرخواهی کن نمیمیری تموم نمیشی 

دقیق توضیح ندادی سانسوریش زیاده .

همسرم پولی که قرار بود برای مسکن ملی بدیم گذاشته تو بورس و ضرر کرده،علارغم قول و قرارمون

حالا بیشتر روز رو میره اسنپ وقتی میاد خسته است اکثرا

چون قبلا خیلی مهربونه بود واقعا به چشم میاد این مدت این خستگی و بد قلقی هاش

اصلا نه لبخند و مهربونی نه هیچی...

هی به جون بچه ها غر میزنه هی به من گیر میده

یعنی قشنگ من و بچه ها منتظریم فقط بره بخوابه راحت شیم.واقعا تا کی‌میشه تحمل کرد

خصوصا حرص از این میخورم که پول رو به باد داده و ما باید جور بکشیم 

دقیقا من با کلمه ی ببخشید بخاطر فلان چیز معذرت خواهی میکنمریزریز و جزء به جزء.اصلا از اولش خودم یادش ...

درکت میکنم ولی دقیقا واسه چی اعصابش خورد بود .چرا غر میزد .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .