2777
2789

این ساعت خواب ازسرم پریده دلم برا بچه هام تنگ شده دوست دارم بیدار شن بغلشون کنم 

هی گذشته رومرور میکنم یادم میاد فلان روز سر یه کاری که کردن داد زدم سرشون تنبیهشون کردم  ( بدنی نه گاهی یه سیلی بی درد) عذاب وجدان ادمو خفه میکنه

من  مامان کاملی سعی میکنم باشم  امانیستم کاملا دراختیار بچه هامم ولی یهو میبینی بایه کاریشون از کوره دررفتم واخلاقم بدشد 

این خیلی بده بدترینه ازاخلاق خودم بیزارم وقتی چیزی باب میلم نباشه عصبی میشم وتند مثلا کاریو که بارها گفتم نکنید وانجام بدن 

باتندی حرف میزنم بخصوص وقتی خستم استانه تحملم میاد پایین

ازپسرم پرسیدم من مامان خوبیم؟ گفت خیلی ازهمه مامانا خوبتری  گفتم بداخلاقم هستم؟؟ گفت یکم فقط بعضی وقتا  :(( ناراحتم 

اخلاقم درست نمیشه چون دیگه شکل گرفته 

پسرم امروز شیرکاکایو ریخته بود نود درصدمواقع این اشتباهات غیر عمدشون بامهربونی میگذرم  ده درصد شده صبرم سراومده باتندی تذکرو سرزنش کردم 

پسرم اومد گفت قول میدی عصبانی نشی شیرکاکائو ریختم دلم اتیش گرفت ....مثلا روزی که خیلی خستم چاربار چیز بریزن هیچی نمیگم بارپنجم ازکوره درمیرم و میگم چند باربهتون بگم انقد خوراکی نریزید خستم کردید بی ادبا یباردیگه ببینم خوراکی ریختین میکشمتون  البته فقط زبانی میگم اماخب بهشون استرس وارد میشه حتما چون تادقایقی ساکت میشن    ( مثال زدم):(( 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

ای جانم آره سخته

اما باید رو خودتون کار کنیدد

منم در تلاشم عصبانیتمو کم کنم

گناه دارن

اون طفلیا طبیعتشونه و خارج از اون انجام نمیدن

فقط ما باید محدوده خاصی رو براشون مشخص کنیم که مشخص باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا پیغمبر که نیستی،چرا فکر کردی فقط نازشونو بکشی خراب کاریاشونو جمع کنی یعنی مادر خوبی هستی؟بجای اینکار اگه خوراکی ریختن جمع نکن یه جارو بده دستشون بگو خودتون جمع کنین یا تمیز کنین بعد بشین تشویقشون کن مثلا بگو اگه هربار خودتون چیزایی که ریختین با کمک هم جمع کنین جایزتون اینه آخر هفته بریم شهربازی بهشون مسئولیت بده ولی رو سرشون وایسا راهنماییشون کن

من یه برادر سی ساله خیلی دست و پا چلفتی دارم که خیلی دلم براش میسوزه خیلی هم از دستش حرص میخورم 

دلیل بدبختی و بی عرضه بودن داداشم محبتا و خدمت رسانی های من و مادرم هست که چون مادر زادی یه عیب کوچیک داشت از سر دلسوزی کاراشو میکردیم 

مادر خوب مادریه که جو خونه رو آروم نگهداره و به بچه هاشم مسئولیت بده و راه و روش زندگی و تعامل با دیگران رو یاد بده

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

عادیه عزیزم ، مگه ما بچه بودیم مامانامون دعوامون نمی‌کردن

دیشب بعدزدن این تاپیک خوابم برد 

وصب قبل راهی کردن بچه ها به مدرسه همشو فراموش کردم و چدتا دعوا کردیم :)))

دخترم ادمو دیوانه میکنه تابیدارشه

من یه برادر سی ساله خیلی دست و پا چلفتی دارم که خیلی دلم براش میسوزه خیلی هم از دستش حرص میخورم دلیل ...

درست گفتی عزیزم

بابا پیغمبر که نیستی،چرا فکر کردی فقط نازشونو بکشی خراب کاریاشونو جمع کنی یعنی مادر خوبی هستی؟بجای ا ...

اینا افکار شبانگاهی بود  صب یه چندتا دعوای ریز کردیم تا فرستادمشون مدرسه:)))

وقتی از بچه میپرسی بداخلاقم هستم ؟ داری اینو بهش تلقین میکنه که مامان بده بداخلاقه

اره واقعا  من خیلی میپرسم ازشون  دیگه نباید بپرسم