2777
2789
عنوان

همسرم شاکی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4257 بازدید | 350 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس شما هم رفتی دیگه حالا اینکه جلو یا عقب نشینی فرقش چیه؟؟؟من فکر میکنم عقب نشینی توهین به طرفه

جلو با عقب فرق داره 

وبعددشم من رفتم ولی نه مثل اون آق که اصرار کرده 

شوهرم خودش به دوسش گفت بیاد دنبالم نه که اون اصرار کنه 

زندگیم فقط همسرم

جلو با عقب فرق داره وبعددشم من رفتم ولی نه مثل اون آق که اصرار کرده شوهرم خودش به دوسش گفت بیاد دنبا ...

خب فرقش چیه؟؟؟

جلو بشینی طرف میخورتت عقب نشینی نمیخوره؟؟؟

والا ما اصلا برامون مشکل حادی نیست با اینکه خانواده خودم شدیداً مذهبی هستند

میخواستم با ماشین خودم برم دیگه اون اصرار کرد منم میام بعد که قبول کردم با ماشین اون رفتیم

خودت تنها میرفتی.مردا تاب دیدن همچین رفتاری ندارن.یه روز فقط شهرستان بودیم تازگیها. خسته خسته.شب قبلش تو جاده.سه صبح رسیدیم.صبح بیمارستان و عیادت نوزاد و ساعت دو بعد از ظهر هم ختم.و غروب سر خاک عزیزان.با شوهر ساده من بزور باجناقش رو نگه داشته خونه پدری.خودش کنار سفره شام دراز کشیده.من از بی خوابی  و خستگی راه استخوانها م درد گرفته بود و مجبوری به حرفهای داماد گوش میکردم.خیلی سختم بود.بعد یه ساعت بیدار شده نمیزاره باجناق بره.تا اینکه اون گفت خوبام میاد برم.حالا میدونست صبح هم باید حرکت کنیم.

خب فرقش چیه؟؟؟جلو بشینی طرف میخورتت عقب نشینی نمیخوره؟؟؟والا ما اصلا برامون مشکل حادی نیست با اینکه ...

فرقش اینه جلو بشینی زیادی صمیمی هستی

عقب بشینی انگار اسنپه

زندگیم فقط همسرم

خودت تنها میرفتی.مردا تاب دیدن همچین رفتاری ندارن.یه روز فقط شهرستان بودیم تازگیها. خسته خسته.شب قبل ...

والا فعلا که همسرم فقط یه بار گفت ااا با فلانی رفتی ؟؟؟

خب چه کاری بود؟؟؟

ولی الان نینی سایتیا منو ول نمیکنن🤣🤣🤣

آخه از نظر من اصلا اشتباه نبوده 😁مثلا یه بار همسرم با یکی از اقوامش چند ساعت هم مسیر بودن تو ماشین ...

نه که بزور خودتو نگه نداشتی

🤣🤣دوس داشتی تیکه تیکه اش کنی فقط جلوی خودتو گرفتی

زندگیم فقط همسرم