2777
2789
عنوان

همسرم شاکی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4257 بازدید | 350 پست
ببخشید بیشتر از کار همسرت،کار خودت عجیبه ک شبا دخترتو میذاری خونه مادرت. نصف روز ک دخترت مدرسه است. ...

بعد مثلا بچه های دیگه مگه چه میکنند🤔

اونا هم صبح تا ظهر مدرسه میرن 

میان خونه تکالیف رو انجام میدن و شب میخوابن دیگه مگه کار دیگه میکنن؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد مثلا بچه های دیگه مگه چه میکنند🤔اونا هم صبح تا ظهر مدرسه میرن میان خونه تکالیف رو انجام میدن و ...

خب عزیزم دختر تو اونجا راحته

پسرمن راحت نیس شبو جایی نمی‌مونه 

زندگیم فقط همسرم

دخترم کلا امسال خونه مادرم میمونه عزیزم و از مدرسه می‌ره خونه مادرمچیش عجیبه؟؟؟خودمم هر روز عصر میرم ...

وایییی عجیب تر شد که...

هر روز عصر چند ساعت پیشش می مونی؟؟ نهایتش ۳_۴ساعت دیگه؟؟؟ بابا اون بچه ب محبت مادرش نیاز داره. ب اینکه صب بصب با ناز و نوازش بیدارش کنی صبونه بدی و خودت بدرقه اش کنی.. ظهر ک میاد بری استقبالش و با ذوق اتفاقای مدرسه رو تعربف کنه...

دو فردای دیگه بچه ات ازت کینه کرد و سمت دوست و رفیق کشیده شد، از هیچ کس گلایه نکنی...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
وایییی عجیب تر شد که...هر روز عصر چند ساعت پیشش می مونی؟؟ نهایتش ۳_۴ساعت دیگه؟؟؟ بابا اون بچه ب محبت ...

پسر من وقتی می‌ره مدرسه 

منو بغل می‌کنه بعد چندبار نگاه می‌کنه بهم چند بار خدافظ میگه 

شایدم بچه با بچه فرق داره

زندگیم فقط همسرم

وایییی عجیب تر شد که...هر روز عصر چند ساعت پیشش می مونی؟؟ نهایتش ۳_۴ساعت دیگه؟؟؟ بابا اون بچه ب محبت ...

عزیزم مگه من بچمو اجبار کردم اونجا بمونه؟؟؟؟

اجباری در کار نیست اصلااا 

اتفاقا من شدید اصرار داشتم اونجا نمونه و خودش با اصرار مقابل منو پدرش ایستاد که بره اونجا امسال رو 

ضمنا من مثل امروز رفتم پیشش 

درسهایش رو رسیدگی کردم 

با هم پیاده روی رفتیم و هر روز دونه به دونه اتفاقات روزمره رو برام تعریف می‌کنه مثل امروز 

بعد هم شب که خوابید برگشتم خونه

پسر من وقتی می‌ره مدرسه منو بغل می‌کنه بعد چندبار نگاه می‌کنه بهم چند بار خدافظ میگه شایدم بچه با بچ ...

اخی عزیزم 😍

اره بچه ها فرق دارن 

البته دختر من دیگه کلاس ششمه 

کوچیکتر که بود مثل پسر شما بود

اخی عزیزم 😍اره بچه ها فرق دارن البته دختر من دیگه کلاس ششمه کوچیکتر که بود مثل پسر شما بود

والا رفتار پسرم برام عجیبه کلاس اول می‌رفت این شکلی نبود

اصلا میگه مامان بزار نگات کنم یه دل سیر بعد چندبار ی میگه خدافظ 

پسر منم کلاس چهارمه

زندگیم فقط همسرم