2777
2789
عنوان

همسرم شاکی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4067 بازدید | 330 پست
خودمم بچه نمی‌خواستم یعنی آمادگی نداشتم ولی ترسیدم سقط کنم بعدن پشیمون بشم

من حتی تا بیمارستان صارم رفتم 

اونجا دکتر گفت بیا بشین ببین چند نفر میان و التماس میکنن کاری کنم بچه دار بشن بعد تو به این سادگی باردار شدی میگی نمیخوامش🤦

بعد منو فرستاد روانشناس اونجا 

روانشناس منو قانع کرد بچه رو نگه دارم 

خدا خیرش بده همش دعاش میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا مردای الان بی تعصب شدن

حالا چند وقت پیش اجبارا همسر من با دختر داییش از شهرستان اومدن تهران و اجبارا همسفر شدن 

من دلم میخواست همسرم و خفه کنم با اینکه به همسرم اعتماد دارم و با اون خانوم هم دوستم

خب تشکر میکردی میگفتی اصلا من جایی هم کار دارم خودم با اسنپ میرم زود برمی‌گردممن به هیچ عنوان قبول ن ...

عزیزم ۱۰/۵ شب کجا بگم کار دارم اخه؟؟؟

ضمن اینکه میخواستم با ماشین خودمون برم 

عزیزم ۱۰/۵ شب کجا بگم کار دارم اخه؟؟؟ضمن اینکه میخواستم با ماشین خودمون برم

داروخونه میگفتی یه خرید شخصی دارم

بعدشم با ماشین خودت بودی که اصلا قبول نمیکردی میگفتی تشکر اصلا نیازی به زحمت شما نیس قاطع بگی اونم منصرف میشه من امتحان کردم

اره والا برگشتیم به زمان قبل بچه دار شدن😁

ببخشید بیشتر از کار همسرت،کار خودت عجیبه ک شبا دخترتو میذاری خونه مادرت. نصف روز ک دخترت مدرسه است. بعدش هم ک خسته میاد و تکالیفشو انجام میده. بعد شب میبریش تا صب خونه مادرت و از اونجا میره مدرسه... 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
داروخونه میگفتی یه خرید شخصی دارمبعدشم با ماشین خودت بودی که اصلا قبول نمیکردی میگفتی تشکر اصلا نیاز ...

والا میگفتم داروخونه خب سر کوچه بود 

می‌گفت اونجا می‌ایستم برو خرید کن برگرد دیگه

من حس میکنم از رو محبت برادر مانندی بود نه چیز دیگه 

ببخشید بیشتر از کار همسرت،کار خودت عجیبه ک شبا دخترتو میذاری خونه مادرت. نصف روز ک دخترت مدرسه است. ...

دخترم کلا امسال خونه مادرم میمونه عزیزم و از مدرسه می‌ره خونه مادرم

چیش عجیبه؟؟؟

خودمم هر روز عصر میرم میبینمش 

بهش رسیدگی میکنم 

کلاس و ... میبرمش