2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوباین حرفا چیهپاشو برو تو محیط از دیوارارا از آسمون و این چرت و پرتا لذ ببر اضطراب اجتماعی چی ...

فکن یه نفر تا الان درس میخونده وماهی یه بار بیرون می‌رفته

باید چیکار کنه🥲

الانم سختشه

کسایی که درونگرا هستن اینجورین

نه فرق داره درونگرا ها کم صحبت میکنند اضطراب اجتماعی یعنی وقتی میری جای شلوغ کلا بدن ت میلرزه استرس میگیری حالت بد میشه  

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

فکن یه نفر تا الان درس میخونده وماهی یه بار بیرون می‌رفتهباید چیکار کنه🥲الانم سختشه

تنهایی برو بیرون

بیخیال دنیا دوروزه 

بخدااینقد چیزایی بزرگتری توی زندگی برای ناراحت بودن هست ک اصلا این چیزا جلوش بچه گربه آن

همین الان اینقد حس بدی دارم حالت تهوع گرفتم

نمیدونم چمه

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....

کسایی که درونگرا هستن اینجورین

نه درونگرا فرق داره 

اونا به میل خودشون اونجورین پاش برسه پیش کسایی که راحتن خیلی برونگرا میشن 

ولی اضطراب اجتماعی فرق داره ترس از قضاوت ، ترس از حضور در اجتماع ، ترس از صحبت در مکان عمومی و ... 

خدافظ 👋

چجوری؟ببین آدم جدید که میبنم یادم میره چی میخوام بگم و دست پاچه میشم

من یک مدت خیلی بیرون میرفتم عالی شده بودم ببین هررچی بیشتر بری تو اجتماع بهتر هست به مرور اوکی میشه تو خونه بمونی بدتر میشه 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

نه فرق داره درونگرا ها کم صحبت میکنند اضطراب اجتماعی یعنی وقتی میری جای شلوغ کلا بدن ت میلرزه استرس ...

نمیدونم من خودم ادم درونگرایی هستم از بیرون رفتن خوشم نمیاد تو اجتماع اوکی نیستم

گفتم شاید مثل منه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔