2777
2789

شاید عنوانم بد باشه ولی جدی خدا به ماهایی که از نعمت سلامتی محرومیم تخفیف مبده؟

یا لااقل یه چیزی میده جبران کنه این کمبود رو؟

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماریت چیه منم همش مریضم

نمیتونم بگم اینجا 

یه بیماری ژنتیکی که تاثیراتش روی خودم محدوده (هست ولی قابل کنترل)

ولی احتمال ابتلای بچم به بیماری زیاده برا همین نمیتونم بچه دارشم

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

اره هم تخفیف میده هم جبران میکنه 

مثلا ما ی خانمی هست تو همسایگی پیشمون کور مادر زاد هستش ولی فقط کافیه یکبار قرآن رو بخونید پیشش بلافاصله حفظ میکنه الان تمام قرآن رو حفظ هستش دعاها مثل زیارت عاشورا حدیث کسا دعای توسل و....

دعاهای صحیفه سجادیه و....

ماشاالله مثل حافظه کامپیوتره الان ۵۰ ۶۰ سالشه 

همین الان اسید معده ام زده بالا خوابو ازم گرفتم این معده به درد این میخوره بندازیش جلو سگ

کاش درد منم در حد معده درد بود..

معده یکیشه بیماری قلبی دیسک کمر حامل ژن معیوب جدیدا بیماری پوستییه سکته ریز بزنم دیگه پکیجم تکمیله😂 ...

دور از جونت عزیزم 

دور از جونت عزیزم

مرسی عزیزم بی خیال تو فکر نرو فک میکنی من چجوری سرپام با آسون گرفتن و بی خیالی بخوام غصه جسممو بخورم سر یه هفته باید بستری شم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

نمیتونم بگم اینجا یه بیماری ژنتیکی که تاثیراتش روی خودم محدوده (هست ولی قابل کنترل)ولی احتمال ابتلای ...

میشه بگی چیه؟کنجکاوشدم آخه

ولی بدون قطعاخدابرات جبران میکنه اگه باوجودهمچین بیماری هم خداروشکرکنین

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!