2777
2789
عنوان

خدا به کسایی که بیمار هستن تخفیف میده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 62 پست
بیماری به سراغ مؤمن خواهد آمد تا گناهی در نامه اعمال وی باقی نماند.امام رضا (ع)

خب اگه بیماری مادر زادی باشه چی؟یعنی یهو به سراغش نیاد 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چیه؟کنجکاوشدم آخهولی بدون قطعاخدابرات جبران میکنه اگه باوجودهمچین بیماری هم خداروشکرکنین

اینجا نمیتونم بگم عزیزم شناسایی میشم 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

همین الان اسید معده ام زده بالا خوابو ازم گرفتم این معده به درد این میخوره بندازیش جلو سگ

چقد این حرفت منو یاد مامانم انداخت‌..

همش میگف کاش میشد معده‌مو دربیارم بندازم جلوی سگ

خداروشکر الان خوب شده

انشالله شمام خوب شی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

اعصاب و روان بدتر از جسمیه

هر دو بد هستن و یه جورایی به هم مرتبط روان آروم نباشه جسمت هم مریض میشه و با وجود مریضی جسم خیلی باید مراعات کنی مریضی روحی نگیری

چقد این حرفت منو یاد مامانم انداخت‌..همش میگف کاش میشد معده‌مو دربیارم بندازم جلوی سگخداروشکر الان خ ...

خداروشکر که خوب شدن، ممنون عزیزم از دعای قشنگت

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

یک ساله در گیر یه مشکلیم تو این دوهفته کل پولامو دادم آزمایش ودکتر تازه پول عمل هم ندارم ۶ میلیون فقط چکاب خونم شد ۱۸۰۰ پول سونو ودکتر ،۳ میلیون دارو،۷۰۰ سونو،۱۲۰۰ مامو گرافی،یه عمل ساده ۵۰ میلیون که دکتر با وقاحت ۱۰ تومنم اضافه میخواد تازه نمونه برداریشم ۳۵۰۰ تازه یه عمل سرپاییه کلا ادم وقتی دچار یه مشکل کوچیک میشه مشکل روحیش هزار برابر مشکل جسمیشه