2777
2789
عنوان

بچه ها شکمی که به خاطر سرطان کبد آب بیاره یعنی چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 36 پست
آره پوله سهامم هست شاید فردا برم

نگو شاید برو حتما همین الانم داری دیر میری اگه خدای نکرده طوریت شد پدر و مادرت که طوریشون نشده خودت ممکنه دیگه برنگردی به زندگی عادی اونا زندگی خودشون رو میکنن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایمت چی بود کبدت چرب شده بود کبد چزب گرید چند

من درد داشتم غذای چرب میخوردم انگار قلنج میکردم درد بدی می‌پیچید تو کمرم اینا ستون فقرات 

و بالا می‌آوردم چیز چرب و زیاد میخوردم 

یه روز حالم خیلی بد شد انگار داشتم میمردم از درد رفتم دکتر سونو کرد گفت سنگ کیسه صفرا داری و کبد چرب گرید ۲ 

عمل کردم روعن مصرف کم کردم و ورزش الان ندارم دیگه 

اولا دور از جونت عزیزم دوما برو فردا آزمایش سونو بده الکی گوگل نکرد مشخص میشه احتمالا کبدت چرب شده ی ...

آزمایشش چطوریه چه دکتری باید رفت

نگو شاید برو حتما همین الانم داری دیر میری اگه خدای نکرده طوریت شد پدر و مادرت که طوریشون نشده خودت ...

آخه خودمم دلم نمی‌خواد برم از طرفی دلم میخواد بمیرم راحت بشم خیلی دارم زجر میکشم 

دلم میخواد برم پیشه داداشم 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
من درد داشتم غذای چرب میخوردم انگار قلنج میکردم درد بدی می‌پیچید تو کمرم اینا ستون فقرات و بالا می‌آ ...

دردمم جوری بود که نه میتونستم بشینم نه پاشم نه دراز کش دولا دولا میرفتم انگار معدم پر ببخشید آروغ بود 

آخه خودمم دلم نمی‌خواد برم از طرفی دلم میخواد بمیرم راحت بشم خیلی دارم زجر میکشم دلم میخواد برم پیشه ...

آخه همش که مردن نیس تو نمیخوای تا آخرین لحظه رو پای خودت باشی؟ مسلما همه همینو میخوان وگرنه اگه ادم سریع و آسون میمرد آره پامونم تو دکتر نمیذاشتیم چه بهتر   مشکل اینجاست یهو آدم خدای نکرده محتاج دیگران میشه و زجر میکشه

دردمم جوری بود که نه میتونستم بشینم نه پاشم نه دراز کش دولا دولا میرفتم انگار معدم پر ببخشید آروغ بو ...

منم حدوده دوماهی هست معده ام این طور شده 

مخصوصا وقتی یک قاشق غذا بذارم دهنم انگار معده ام یه جوری میشه انگار حباب داخلش ایجاد میشه و درد میگیره 

آب که میخورم سرفه ام میگیره نه که بپره به گلوم ها نه اما سرفه ام میگیره خود به خود 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
آخه همش که مردن نیس تو نمیخوای تا آخرین لحظه رو پای خودت باشی؟ مسلما همه همینو میخوان وگرنه اگه ادم ...

آره از همین میترسم 

مخصوصا با خانواده ای که من دارم و درد هیچ کس براشون مهم نیست 

حتما فردا میرم دکتر 

ممنونم عزیزم 🙏 

احتمالا سنگ داری

باید برم پیشه چه دکتری به نظرت ؟ داخلی ؟

من درد داشتم غذای چرب میخوردم انگار قلنج میکردم درد بدی می‌پیچید تو کمرم اینا ستون فقرات و بالا می‌آ ...

وای منم سنگ داشتم انقدر بالا میاوردم که آرزوی خوردن آب داشتم چقدر دردش شدید زرد شده بودم

به حکمتش دل بسپار(خدا)