2777
2789
عنوان

چرا بعضی از سادات از جدشون نمیترسن و در شان جد پیغمبر رفتار نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 27 پست
وقتی ینفر حق مادر منو که ۳۰ سال کار کرده پایمال کرده و باعث شده حقوق مادرم نصف بشه و کلی بهش ظلم کرد ...

شما یقین بدون، طبق ایه قرآن، هرکس به اندازه مثقالی بده کنه به خودش کرده و اگر خوبی کنه به خودش کرده

این ادم هایی که ظلم میکنن در دنیا و آخرت، آثار ظلمشون رو خواهند دید

حالا اینیکه شما ببخشی سودش بیشتر برای خودتون هست تا اون طرف

البته نیت هم بسیار بسیار مهم هست

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یقین بدون، طبق ایه قرآن، هرکس به اندازه مثقالی بده کنه به خودش کرده و اگر خوبی کنه به خودش کردها ...

«من بطّأ به عملُه لم یسرع به نسبُه»
یعنی: «کسی که عملش او را عقب نگه دارد، نسبش او را جلو نمی‌اندازد.»
(منبع: صحیح مسلم، کتاب الذکر والدعاء)

سؤال بسیار خوبی پرسیدی 🌿این جمله‌ای که بهت گفتن —در منابع معتبر حدیثی به این شکل نقل نشده و حدیث مع ...

ممنونم از پیگیری تون 

بنده نگفتم که سید بودن اون طرف باعث مبرا شدن از گناه و خطاهاش میشه

بنده گفتم گذشت کنن با این نیت 

و ماهم در سیره و کلام اهل بیت، بسیار بسیار روایت داریم در مورد گذشت

ممنون میشم این مورد رو پیگیری کنید 🌹❤️🌹

نمیتونم ببخشم نه این دنیا نه اون دنیا بدجور دلم رو شکستن

عیب نداره

گفتم گذشت انسان آثاری داره که بیشتر به نفع خودمون هست تا طرفی که میبخشیم🌹❤️🌹

چه ربطی داره؟ 

یعنی چون سید هستیم باید در قالب مد نظر شما رفتار کنیم؟ 

از یکی از همین سادات به شما نصیحت خوب بد بودن ربطی به سید یودن حتی مسلمان یا کافر بودن نداره به دل و نیت ادماست

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چه ربطی داره؟ یعنی چون سید هستیم باید در قالب مد نظر شما رفتار کنیم؟ از یکی از همین سادات به شما نصی ...

خب توقعات میره بالا...

مثلا از استاد دانشگاه و هیئت علمی کسی توقع نداره بره مهمونی مختلط مش

روب بخوره! همینقدر عجیبه!

دیگه این توقعه ایجاد شده که یه قطره خون از جدشون توی وجودشون باشه دیگه...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خب توقعات میره بالا...مثلا از استاد دانشگاه و هیئت علمی کسی توقع نداره بره مهمونی مختلط مشروب بخوره! ...

اتفاقا استاد یا هیئت علمی هم ممکنه بره مهمونی مختبط مشروب بخوره همینکه در جایگاه شغلیش مطابق اصول کاری رفتار میکنه درسته 

وگرنه مهمونی مختلط یا مشروب خوردن توی هر صنفی ممکنه باشه هرچیزی جای خودشو داره

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اتفاقا استاد یا هیئت علمی هم ممکنه بره مهمونی مختبط مشروب بخوره همینکه در جایگاه شغلیش مطابق اصول کا ...

ولی این رفتار از یه شخصیت علمی بعید و غیر قابل توجیه!

اگه گزارش بشه درجا اخراج میشه

عزل از خدمت میشه و توبیخ.

هرچیزی یه چهارچوبی داره که افراد بر اساس جایگاهشون باید مطابق اون رفتار کنن

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من سیدم خیلی هم کسی ازم توقعی نداره

مگه چجوری باید باشیم؟خوب اینکه اجدادت کی بودن چه تاثیری توی زندگی فعلی داره؟تازه اونم که میگفتم به سادات ظلم کنی خدا جوابتو میده هم الکی بود

ولی این رفتار از یه شخصیت علمی بعید و غیر قابل توجیه!اگه گزارش بشه درجا اخراج میشهعزل از خدمت میشه و ...

متاسفانه بخاطر قوانین غلط کشوره 

وگرنه یک استاد دانشگاه خارج از ساعت کاریش مشروب بخوره هیچ اسیبی به کارش وارد نمیشه 

از لحاظ اخلاقی هم هیچ موردی نداره 

صد البته که منظور من با ادم دائم الخمر و علاف نیست !

ولی این رفتار از یه شخصیت علمی بعید و غیر قابل توجیه!اگه گزارش بشه درجا اخراج میشهعزل از خدمت میشه و ...

راجب اینکه میگید بعید و غیر قابل توجیه هست هم این نظر شخصی شماست عزیزم سعی نکنید به همه تعمیم بدید 

من استادایی داشتم که مهمونی مختلط میرن ، مشروب میخورن ولی بسیار پربار تر و دلسوز تر از اونی بودن که یقشو‌میبنده و نماز اول وقت میخونه