2777
2789

بعضی سیدها هستن ادم حیفش میاد بگه این از جد پیغمبره هیچ ترسی از خدا ندارن وجدان ندارن واقعع موندم تو خلقت ادما🤦🏻‍♀️

مگه پسر حضرت نوح خوب بود؟ به این چیزا نیست.

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر نوح که باباش پیامبر بود به حرف باباش گوش نداد

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

عزیز دل بدی و خوبی ربطی به این چیزا نداره. بستگی داره به یک چیز: تربیت!

بله مهمه که زیر دست چه کسانی به چه سبکی و سر چه سفره ای بزرگ شده باشی. باقی بهانه است. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

پسر نوح که باباش پیامبر بود به حرف باباش گوش نداد

والله اون باباش پیامبر بود اینا ک جد ۱۴۰۰ سال پیششون پیامبر بوده همه ما ادماهم ک میرسیم ب حضرت آدم اگه بخوای بری عقب تر😂ب ذات ادمه

اگه ینفر سید باشه ولی در حقت بدترین بدی رو کنه چرا باید ببخشیمش دقیقا

عزیزم ببخشیدن باعث وسعت روح آدم میشه

منم اگر این کلام رو گفتم، روایت از پیامبر ص بود

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
عزیزم ببخشیدن باعث وسعت روح آدم میشهمنم اگر این کلام رو گفتم، روایت از پیامبر ص بود

وقتی ینفر حق مادر منو که ۳۰ سال کار کرده پایمال کرده و باعث شده حقوق مادرم نصف بشه و کلی بهش ظلم کرده زنی ک ۲۲ سال منو رها میکرد و من از نعمت مادر هیچ سودی نمیبردم چون سیده ببخشیمش؟ من نفرینشم میکنم و شک ندارم این ادمو شیطان هم نفرین میکنه که معتقده و هرروز بیان میکنه ک اون اداره مال خودشه فقط چون رئیس شده ب جایی رسیده تکبر می ورزه و ظلم میکنه

عزیزم ببخشیدن باعث وسعت روح آدم میشهمنم اگر این کلام رو گفتم، روایت از پیامبر ص بود

سؤال بسیار خوبی پرسیدی 🌿

این جمله‌ای که بهت گفتن —

در منابع معتبر حدیثی به این شکل نقل نشده و حدیث معتبری از پیامبر (ص) با این مضمون در منابع شیعه یا سنی وجود ندارد.

🔹 توضیح دقیق‌تر:

• در کتب معتبر مانند و دیگر منابع، روایتی با چنین مضمون مستقیمی یافت نمی‌شود.

• گاهی در کلام علما یا وعّاظ چنین جملاتی برای تکریم سادات و تشویق مردم به احترام به فرزندان پیامبر (ص)** بیان می‌شود، اما نه به عنوان حدیث قطعی یا معتبر.

• در واقع، احترام به ذریه‌ی پیامبر (ص) سفارش شده است، اما گناه و رفتار نادرست هر فرد به خودش مربوط است، حتی اگر سید باشد.

🔸 برای مثال، پیامبر (ص) فرمودند:

این روایت صریح است که نسب (سید بودن) باعث برتری یا معافیت از خطا نیست.

نتیجه:
جمله‌ای که شنیدی حدیث معتبر نیست؛ بیشتر یک توصیه اخلاقی مردمی است برای رعایت احترام خاندان پیامبر (ص). اما از نظر دینی، اگر کسی (حتی سید) به تو بدی کرد، بخشش یا عدم بخشش بسته به دل خودت و شرایط است — نه به نسب او.

اگر خواستی، می‌تونم دقیق‌تر بررسی کنم که آیا در منابع روایی ضعیف یا متأخر (مثل بحارالأنوار) عبارتی نزدیک به این مضمون آمده یا نه — دوست داری اون رو هم برات بررسی کنم؟