2777
2789
عنوان

این چه عادت زشتیه که دارید

203 بازدید | 7 پست

یه نفر تاپیک زده دلم از بابام خونه براش آرزوی مرگ می کنم

یکی اومده زیرش نوشته عوضش من هر روز برای طول عمر بابام دعا می کنم و جونم براش میره و فیلان

که چی؟ شاهکار کردی بابای نرمال و با محبتت رو دوست داری!؟

عین اینه که یکی بگه گرسنه ام اون یکی یه غذای خوش طعم و لذیذ بگیره دستش هی جلوی این کت واک بره و بگه عوضش من سیرم بهترین غذا رو خوردم 😐😐😐

همدلی بلد نیستید سکوت که بلدید؟ سکوت کنید.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درست نیس مثل شکستن دل طرفه 

من از یه چیزی تو دنیا محرومم و دارم بخاطرش عذاب میکشم و ارزومه اون چیز داشته باشم

بعد یکی میاد میگه عهههه من دارمش خداروشکررررر

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
اره درست نیس مثل شکستن دل طرفه من از یه چیزی تو دنیا محرومم و دارم بخاطرش عذاب میکشم و ارزومه اون چی ...

دقیقا!

و واقعا تو نی نی سایت من زیاد به این مورد برخوردم. مثلا خانمه میاد میگه همسرم خرجی نمیده یهو زیر تاپیکش پر میشه از خانمایی که میگن نهههههه من فلاااانم من بهماااانم ....

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

دقیقا!و واقعا تو نی نی سایت من زیاد به این مورد برخوردم. مثلا خانمه میاد میگه همسرم خرجی نمیده یهو ز ...

اره منم زیاد دیدم نمیدونم شاید خودمم ناخواسته اینطور حرفی زده باشم که خدا منو ببخشه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
دقیقا!و واقعا تو نی نی سایت من زیاد به این مورد برخوردم. مثلا خانمه میاد میگه همسرم خرجی نمیده یهو ز ...

یا میگن 

تقصیر خودته و ...

انگار طرف دنبال مقصره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️