2777
2789
عنوان

با این میزان خشم و کینه چیکار کنم

75 بازدید | 6 پست

بچه ها چند روز پیش شوهرم منو به بدترین شکل کتک زد

اونم جلوی چند نفر دیگه

خانوادش میدونن چه بلایی سرم اورده ولی اگه به شوهرم یه زهرمارم بگم شروع میکنه به ناراحت شدنو اخم و تخم

که البته به هیچ جام نیست

اما اینکه با وجود شرایطی که ازم میدونن اجازه بی احترامی ندارم واقعا جیگرم خونه

نشستم باهاش حرف زدم که بی توافقی طلاق بگیریم که گفت طلاق نمیدم

بچه ها وقتی یادم میاد چطوری با مشت و لگد میزد جیگرم آتیش میگیره

الان فقط دلم میخاد نفرین کنم همشونو

دلم میخاد یه داغی رو دلشون بمبمونه که رو کنن به آسمون بگن نتیجه این کارمون بوده یه دخترو بی پناه گیر اوردیم

واقعا چرا ظالم همیشه سالمه؟ 

دعا کنید دلم همینجوری اروم بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فکر اینکه تاوان بدن نباش‌. اینجوری خودت عذاب می کشی. منم برادرام بدترین ظلم ها رو بهم کردن کا دل سنگ رو آب می کنه اما از همون موقعی که بهم ظلم کردن دنیا بهشون رو کرده. دارن روز به روز پیشرفت می کنن و بالا میرن. 

من رها کردم و بهش فکر نمی کنم. چون نمی خوام عذاب بکشم

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

عزیزم فکر اینکه تاوان بدن نباش‌. اینجوری خودت عذاب می کشی. منم برادرام بدترین ظلم ها رو بهم کردن کا ...

پس چرا میگن خدا عادله؟ 

دارم از فکر دیوونه میشم خیلی تحقیر شدم

رفتار خانوادشم که انگار هیچی نشده بیشتر عذابم میده

سر چیزای چرتسر همه چی دعوا رامیندازه کلا عصبیه

تاپیکهای قبلی را دیدم .

ببین شما باهم همش دعوا دارید .

دعوای مداوم دیگه زن و شوهر را عصبی سرد کینه ای میکنه .

مثال میزنم .من و‌مامانم سر یک کلمه گفت جنگ و اینا انگار میدونه حساسم روش .صد بار گفته بودم نگو .دعوا شد .من گفتم گفتم تا خالی شم .از جایی که از بقیه خانواده اعصابم خورده .تحت فشار شدیدم هستم .

زن و شوهر این طور.

کتک کاری هم مردا شکنجشون توسط زن با زبان زنه .کتک بزنیش دردش کمتره براش.

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .