2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوای بدی کردم همسایمونم شنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 66 پست
وقتی سر موضوع چرت و پرت دعوا میکنی شاید چشم خوردین اسپند دود کن یه چهار قل بخون

اره امروز که مهمونی با فامیلای خودم بودم ولی کلا شوهرم به ندارم ندارم گفتن عادت داره

هر بژی کورد
ولی بد دعوایی شد

فراموش میشه نگران نباش....ولی هرموضوعی رو بزرگ نکنید شوهرت میگه نمیخوام بگو باشه عزیزم هیسسس....‌‌بشینین حرف بزنین عشق کنید

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فراموش میشه نگران نباش....ولی هرموضوعی رو بزرگ نکنید شوهرت میگه نمیخوام بگو باشه عزیزم هیسسس....‌‌بش ...

خب بیجا کرد اولش قیمت نپرسیده گفت بیار 

بعدم گفت بمن فشار میاری 

اقا نمیخای نخاه 

بگو پس ببر 

چرا حرف مفت میزنی

هر بژی کورد
چطوری شوهرتون و میزنبد.وایی من طاقت ی دونه مشتا شوهرمو ندارماینقدر دستش سنگینه ک خدا میدونه

خخخ به راحتی

یبار یه چنگ انداختم رکابیش پاره شد از زیر سینش تا روی شکمش یه چنگ خیلی بد جوری که سریع خون زد بیرون

پوستش رو ناخنم اویزون شده بود خخخخخخ

تا یکماهم میگفت از داخل درد میکنه

گفتم چیزی نیس خوب میشی جاش واسه همیشه موند خخخ

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
همون بهتر شرش کنده شد راحت شدی

شلوار رو واسه ی شوهرت برداشتی؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻