فاطمه٧٨ مدیر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1008 عنوان کاشت مژه | مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 60 پست سلام. من مژه کاشته بودم. الان همشون کنده شدن مژه های خودمم همشون ریختن😭😭😭 یعنی جای مژه ریخته در میاد؟؟؟😔 1397/01/21 | 12:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یگانه1372 عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 49 وای منم بخدا . همش خط چشم میکشم که چشام بی روح نباشه . هنوز شوهرم بدون خط چشم ندیدم 😝 من ازوقتی ریموکردم شوهرم منوندیده ،شب بیادببینه کلی غرمیزنه آخه باکاشت مژه مخالف بود😢 به نظرت بریم سراغ روغن های اصل گیاهی؟ دردانه ی من ،آمدنت تمام خزان های زندگیم رابه بهاری همیشگی تبدیل کرد.آدرینا،توعشق ابدی من وپدرت هستی💓😘
فاطمه٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1008 من ازوقتی ریموکردم شوهرم منوندیده ،شب بیادببینه کلی غرمیزنه آخه باکاشت مژه مخالف بود😢 به نظرت بریم ... اره شوهر منم مخالف بود . حالا دیگه همش غر میزنن . اره روغن چی خوبه حالا
atefeh7371 عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 498 عزیزم جای کاشت مژه .لیفت مژه انجام میدی مژهات تقویتم میشد شیشه عطرم شکسته بود.حیاط پر از بوی خدا شده بود.و من در اغوش ماه برای همیشه به خواب رفته بودم.با گونه خیس و کبود سیزده سالگیم که جای اخرین بوسه مادرم بود
ariiiiiiii عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 549 بچه ها بنظرتون اکستنشن هم موی سرو از بین میبیره؟ موهاي منو داغون كرد ٨٠٠ تومن پول دادم پيش فتاحي با اونهمه تبليغاتش رفتم داغون كرد موهامو بعد از دوماه رفتم دراوردم خدایا آرامشمو از تو میخوام
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 89302 اکستنشن مو چجوریه راستش منم نمیدونم فقط میدونم موهاش ریخت ولی الان خوب شده موهاش بلاخره به ریشه مو فشار میاد دیگه خودشناسی DNA plus
مهیاس8 عضویت: 1394/04/20 تعداد پست: 3001 منم كاشتم تو پاسداران خيلي هم كارش ميلا خوب بود أما گند زدن تا رسيدم خونه شروع كرد به ريختن.خلاصه به هفته نكشيد ريخت. بعد هم رفتم ريموو.ترميم نكردم.بعد محلول مژه ماوالا خريدم زدم يه ماهه دراومد مژه هام. خوب شد ولي قبلا حس مي كنم پر تر بود.
یگانه1372 عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 49 اره شوهر منم مخالف بود . حالا دیگه همش غر میزنن . اره روغن چی خوبه حالا میگن روغن سیاه دانه وکرچک خوبه،هرکی یه. چیزی میگه،به نظرم دوماه طول میکشه ک بشیم مثه قبل،وااااای من بااین مژه برم پیش خواهرشوهرام وفامیلاشون کلی مسخره میکنن😒😒😒😒😒😒😒😒 دردانه ی من ،آمدنت تمام خزان های زندگیم رابه بهاری همیشگی تبدیل کرد.آدرینا،توعشق ابدی من وپدرت هستی💓😘
فاطمه٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1008 منم كاشتم تو پاسداران خيلي هم كارش ميلا خوب بود أما گند زدن تا رسيدم خونه شروع كرد به ريختن. خلاصه ... منم برم از همین محلوله بگیرم پس
فاطمه٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1008 میگن روغن سیاه دانه وکرچک خوبه،هرکی یه. چیزی میگه،به نظرم دوماه طول میکشه ک بشیم مثه قبل،وااااای من ... وای دقیقا حرفای اونا رو دیگه چکار کنیم . حالا خط چشم کلفت بکش زیاد متوجه نمیشن
فاطمه٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1008 عزیزم جای کاشت مژه .لیفت مژه انجام میدی مژهات تقویتم میشد اخه من مژه هام کوتاه بودن زیادم پرپشت نبودن . با لیفت زیاد تغییری نمیکردم
مهیاس8 عضویت: 1394/04/20 تعداد پست: 3001 منم برم از همین محلوله بگیرم پس فقط روغن اينا نزن چون بعضياش عفونت چشم مياره.
فاطمه٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1008 فقط روغن اينا نزن چون بعضياش عفونت چشم مياره. جدی ! مرسی از راهنماییت عزیزم
یگانه1372 عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 49 وای دقیقا حرفای اونا رو دیگه چکار کنیم . حالا خط چشم کلفت بکش زیاد متوجه نمیشن واقعاچراعاقل کندکاری،که بازآردپشیمانیدرس عبرت شد،هرزیبایی یه بهایی داره😁😁😁😁😁 دردانه ی من ،آمدنت تمام خزان های زندگیم رابه بهاری همیشگی تبدیل کرد.آدرینا،توعشق ابدی من وپدرت هستی💓😘