2777
2789
عنوان

لیزر صورت برا فکم چرا جواب نمیده

66 بازدید | 5 پست

من ۱۲جلسه هر۴۵ روز رفتم عالی شد بعدش هردوماه میرم الان یکم از دوماه گذشته موها دراومدن یهو نگرانم بیشتر و بیشتر شه چیکار کنم نه کیست دارم نه مشکل هورمونی قبلا هم نازک بودن با تیغ اصلاح کردم ضخیم شد رفتم لیزر خوب شده بود الان اینجوری شده

من بدنمو رفتم بعد ۱۸ جلسه کردم ۱ماه در میان موهام کم و بیش بیرون آمدن منم مشکل هورمونی ندارم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
من بدنمو رفتم بعد ۱۸ جلسه کردم ۱ماه در میان موهام کم و بیش بیرون آمدن منم مشکل هورمونی ندارم

باید خیلی ادامه بدی من اونقد ادامه دادم الان بدنم ۳ماه یه بار درمیاد ولی این قسمتای صورتم جواب نداده نمیدونم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خیلی ادامه بدی من اونقد ادامه دادم الان بدنم ۳ماه یه بار درمیاد ولی این قسمتای صورتم جواب نداده ...

باید مجدد پشت هم بریم تا مثلا ۶ماه بعد

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
باید مجدد پشت هم بریم تا مثلا ۶ماه بعد

آره فک کنم صورتمو همون ۲ ماه یه بار باید برم تا جایی که اط بین بره ولی واقا کلافه کنندس آدم خسته میشه میترسم اونقد برم باز صورتم همینجوری بمونه

آره فک کنم صورتمو همون ۲ ماه یه بار باید برم تا جایی که اط بین بره ولی واقا کلافه کنندس آدم خسته میش ...

منم ۲ماهه نرفتم خسته شدم واقعا هزینه ها هم هی هر دفعه میرم ۵۰ تومن ۱۰۰ تومن زیاد میشه