2777
2789
عنوان

رو مخ ترین جمله به نظرتون چی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 56 پست
دقیقا به شدت از این جمله متنفرم اونم به من بگن که اصلا به این چیزا اعتقادی ندارم حکمتی هست حرف یاد گ ...

😂😂😂بخدااا بعد یک اتفاق بدتر میوفته من میگم کو حکمتش کجاست دقیقاااا؟؟؟

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

بچه امو و شوهرم

آخی 😂🥺میفهمم منم مامانم اینطوری هست خودش خسته صبح تا شب کار می‌کنه بعد من بگم شام چی داریم تازه فک کن یکی اون غذارو دوست نداره🤣

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂بخدااا بعد یک اتفاق بدتر میوفته من میگم کو حکمتش کجاست دقیقاااا؟؟؟

دقیقا آخه بعدش دیدنیه این حکمت به خدا فقط برای ماست باور کن اونیکه میگه خودش اعتقاد نداره فقط میخواد حرف بزنه حرص ما رو دربیاره😂

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
آخی من گیر دوتا آدم بدغذا افتادم

😂😂😂هعیییی میفهمم هر غذایی نمیخورن من مامانم مشکلش این هست که مثلا یک غذایی من دوست دارم خواهرم دوست نداره یا پدرم و... مجبورم خودم ناهار درست  کنم آخرش 🤣

😂😂😂هعیییی میفهمم هر غذایی نمیخورن من مامانم مشکلش این هست که مثلا یک غذایی من دوست دارم خواهرم دو ...

دقیقا منم مشکل مامان شما رو دارم حالا خودم همه چی میخورم اینا ادا میان

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

یه جا بودم خب یکی خیلی ناراحتم کرد گفتم بیاد میزنم میترکونمش 😂که چرا اینکارو کرده و کار درستی نکرده/ یکی اونجا بود گفت حکمتی هست شاید اون اینکارو نمی‌کرد بدتر میشد اوضاع ناراحت نشو صبور باش / دو دقیقه نشد یه نفر آمد تو مغازه همون که می‌گفت حکمتی هست باهاش دعوا کرد گفتم دعواا نکن حکمتی هست صبور باش مدارا کن 😂 انگار بنزین بریزی رو آتیش گرر گرفت 😂😂

دقیقا آخه بعدش دیدنیه این حکمت به خدا فقط برای ماست باور کن اونیکه میگه خودش اعتقاد نداره فقط میخواد ...

دقیقااا دقیقااا ،😂بخدا طرف به این حرفا اصلا نمیخوره قیافش بعد میاد میگه عزیزم یک حمکتی توش هست خودتو ناراحت نکن

دقیقا منم مشکل مامان شما رو دارم حالا خودم همه چی میخورم اینا ادا میان

😂😂😂دیگ باید از همه مدل غذا درست کرد 💅😂//

چند سالشونه؟

یه جا بودم خب یکی خیلی ناراحتم کرد گفتم بیاد میزنم میترکونمش 😂که چرا اینکارو کرده و کار درستی نکرده ...

😂😂😂😂وایییییییی 

دقیقااا دقیقااا ،😂بخدا طرف به این حرفا اصلا نمیخوره قیافش بعد میاد میگه عزیزم یک حمکتی توش هست خودت ...

دقیقا 😂 هر جا دیدی این آدما رو لنگه کفشو مجازی رو صورتش پیباده کنی 

همه چی نمیخورنشوهرم ۳۶ دخترم ۹

آخی 🥺 😂 دخترت کوچولو هست هنوز بنظرم یک برنامه غذایی درست کن از قبل بگو این هفته چی میخواین با هم فک کنید یه چیزی بگید به تفاهم برسید

دقیقا 😂 هر جا دیدی این آدما رو لنگه کفشو مجازی رو صورتش پیباده کنی

چشم حتما دق و دلی شمارو هم پیاده میکنم 😂🤣

آخی 🥺 😂 دخترت کوچولو هست هنوز بنظرم یک برنامه غذایی درست کن از قبل بگو این هفته چی میخواین با هم ف ...

مرسی عزیزم معمولا از صبح میگم چی میخورید همونو درست کنم گاهیم از لج چیزی که خودم دوس دارم درست میکنم مثل کرفس میگم دوس داری بخورید دوس ندارید سیرید

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...