2777
2789
عنوان

هک شدن سیم کارت

75 بازدید | 9 پست

سلام دوستان دختر من یه سیم کارت رو گوشیش داره که اصلا هیچ برنامه ای روش نصب نیست.نه ایرانی نه خارجی. امشب متوجه شدیم که واتساپ روش نصب شده و به من هم پیام داده که من مسدودش کردم نمیدونیم چیکار کنیم.باپلیس فتا هم تماس گرفتیم جواب نمیدن

مامی کیا ی سابق هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا اون سیمکارت برای کسی بوده قبلا که باهاش اپ نصب کرده و یه مدت ازش استفاده نکرده و سلب مالکیت ...

نمیدونم دو سال پیش از دفتر پیشخوان گرفتیم ولی امشب به من پیام داد آخرین بازدید هم یک ساعت پیش بوده حساب کسب و کار

مامی کیا ی سابق هستم 
من فهمیدم ینفر کنار گوشی دخترتون بوده وقتی رفته دستشویی یا بیرون شمارشو زده واتساپ و ازش استفاده کرد ...

نه دخترم فقط پیش خودم بوده اصلا جایی نرفت کسی هم اصلا شماره اش رو نداره قفل هست گوشیش

مامی کیا ی سابق هستم 
کی این اتفاق افتاده

دو سه هفته پیش متوجه شدم واتساپ باهاش نصب کردن به پدرم که گفتم گفت ولش کن یکم بیخیاله پدرم

گوشی خودش رو هم‌چک کردم اصلا واتساپی روش نیست .

اصلا حوصله ی وات و نت و اینچیزا رو نداره یکم سنش بالایه بیشتر مریضه 😔

دو سه هفته پیش متوجه شدم واتساپ باهاش نصب کردن به پدرم که گفتم گفت ولش کن یکم بیخیاله پدرمگوشی خودش ...

سلام من امروز رفتم پلیس فتا بهم گفتند متاسفانه سیم کارت شما توسط یه افغانی تو کابل هک شده تو چندتا گروه هم عضو شدی.پیشنهاد دادندکه روی همون سیم کارتی که هک شده شما واتساپ نصب کن فورا واتساپ اون فرد حذف میشه دیگه دخترم روی سیم کارتش واتساپ نصب کردو ختم به خیر شد

مامی کیا ی سابق هستم