2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان کیادارن✨❌

201 بازدید | 33 پست

بچها امشب دکترم برام آمپول سینال اف داد روز ۹ و ۷سیکل گفت آمپول بزنم زیر نافم با قرص کلومیفن و استرادیول دادن برای شوهرم قرص دادنبرای تحرک اسپرم  

اولین باره آمپول میخام بزنم به نظرتون ضررداره آمپول و کسایی بودن که باهاش باردار شدن)؟؟؟برای بار اول  خیلی. ناراحتم هزینهای بالا و اینکه حسرت بخورم برای بچه که چرا راحت باردار نمیشم خیلی خستم چی میشد یه آدم بی خیال بودم 💔💔❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه اینا چقدر شده مگه ؟بیمه اینا رو پرداخت نمی‌کنه؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نزدیک دومیلیون برام ماهی در میاد نه ما آزاد چون دهک بالا زدن نمیتونم بیمه کنم نیمصرفه

بیمه تامین اجتماعی منظورم بود عزیزم 

برات یه آیت الکرسی می‌خونم امیدوارم که این ماه باردار بشی 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اره هردوسالمیم تازه دکتر بهم گفت تخمدانت مثل تخمدان دختر بیست ساله فعاله

استرس نداشته باشیم فکر نکنی میگن باردار میشی سعی کنید بیخیال باشید. ولی من خودم برای دیگران نسخه میپیچم خودم از همه بدترم‌ از فکر و خیال 

بیمه تامین اجتماعی منظورم بود عزیزم برات یه آیت الکرسی می‌خونم امیدوارم که این ماه باردار بشی

ممنونم عزیزم قربون مهربونیاتون دعاکنید واقعا سخت محتاجم  خیلی دلم گرفته

استرس نداشته باشیم فکر نکنی میگن باردار میشی سعی کنید بیخیال باشید. ولی من خودم برای دیگران نسخه میپ ...

ندارم واقعا همه چی رو هم رعایت میکنم حتی یک مدته بدنسازی دارم میرم تا تخمدانام فعال‌تر بشن و هورمونام آزاد شن