دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید.شبیه عکس پروفایلمم... خدایا تروخدا باشه؟!...🥲 دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر پدر و مادر کمک کنند خب قطعا سختی کمتر میشه / آدم های که کسی رو ندارند یا پدر و مادرشان کمکشون نمیکنه واقعا زندگی براشون سخت میشه اما قوی بار میان بعضی ها هم جا میزنند حق دارند زندگی سخته اما اونی که آدمه میده یه آدم سر سخته
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
وقتی میبینم اونو زنش چه راحت پول پدر پسره رو میخورن فکر میکنم نکنه من اشتباه کردم ؟حالا مال من هم پ ...
بله اون دو تا باهم خوشن
برا دختره مهم نبوده شوهر آیندهداش چقدر جربزه داره براش مهم نبوده اگه یه وقت پدره ورشکست شد این شوهرش یه سال هم نمیتونه دووم بیاره . برا اون فقط مهم این بوده که پسره بچه پولداره
تو باید ببینی چی برات مهمه . تو شادی و خوشبختیت رو تو راه خودت پیدا کن به بقیه کار نداشته باش