2777
2789
عنوان

من باید به کسی حواب مثبت بدم که کمک پدر و نداره خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 32 پست
بله اون دو تا باهم خوشن برا دختره مهم نبوده شوهر آیندهداش چقدر جربزه داره براش مهم نبوده اگه یه وقت ...

من میخوام خود پسره جربزه داشته باشه اما اینجوری برا یه قرون کلی باید سگ دو بزنه 

من میخوام خود پسره جربزه داشته باشه اما اینجوری برا یه قرون کلی باید سگ دو بزنه

خب باید ببینی چجوریه شرایطش 

ایا قراره تا اخر عمرش سگ دو بزنه 

یا فکر اقتصادی داره به مرور میخواد وضع کارش رو بهتر بکنه سرمایه گذاری و پس انداز بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اینجا همه شعار میدن ولی اگر پدر شوهرشون بهشون خونه بده هیچکدوم ن نمیگن

هزاران پسر وجود دارن ک درس خوندن تلاش دارن خانواده هم کمک کرده

کیس اول شما زیادی شل بوده

مورد بعدی هم بد نیس اما صبوری میخواد ک شما انگار نداری

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

اگه اینقدر از شرایط این خواستگار ناراضی هستی اصلا اصلا جواب مثبت نده چون بعدا خیلی پشیمون میشی و خیلی به مشکل می‌خورید و هر روز میگی کاش هرگز باهاش ازدواج نمیکردم.بهتره با ذکر دلایل ردش کنی چون دلیلت رو بهش بگی شاید راه چاره ای داشته باشه.اگه نه بهتره صبر کنی یه خواستگار بهتر بیاد.برای ازدواج اصلا عجله نکن مهم اینه با بهترینش از نظر خودت ازدواج کنی

ینی حاضرن یه پسر بی عرضه رو به خاطر پول باباش قبول کنن ؟

خیلیا بله مث زن خواستگار اول

اما من میگم خیلی پسرا هستن ک خودشون دارن تلاش میکنن اما خانواده هام هواشونو دارن

ازونجایی ک من خودم کلا دوسداشتم شوهرم ی قرونی از کسی نگرفته باشه تا کسی دخالت نکنه تو کارامون صبر کردم 28 سالگی ازدواج کزدم ک طرفمم به یه نون و نوایی رسیده باشه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
خیلیا بله مث زن خواستگار اولاما من میگم خیلی پسرا هستن ک خودشون دارن تلاش میکنن اما خانواده هام هواش ...

خواستگار با ثبات مالی هم اومده اما پسره هم سن بالاس هم از خودش خوشم نیومد