2777
2789
عنوان

خانوما اینجا کسی از استامینفون واسه خوابوندن بچه اش استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 58 پست
از بس بغلش کردم کمر درد گرفتم. ۱۵ ماهشه.مشکل اینه هنوز راه هم نمیره دلم خوش باشه

به نظرم بهتره باهاش بازی کنی مناسب سنش اسباب بازی هست خونه درست میکنن .من خودم هم سن بچه هام میشدم و باهاشون بازی میکردم حتی میتونی رنگ آریا بگیری بری تو حمام با دست رنگی به دیوار حمام بزنی ‌...نقاشی بکشی البته اگه موافقی ....من این کارارو میکردم بعدشم حمام و تمیز میشستم....یا باهاشون گرگ و بره بازی میکردم چند تا بالش میگذاشتم یا مبل یا صندلی دنبالش چهار دست و پا میرفتم اگر رو بلندی می ایستاد برنده بود 

صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز!   ای یگانه معبود من!

تازه رو خود استامینوفن حتی در صورت تب زده بیشتر از پنج روز0به بچه ندید باعث اسیب کبدی میشه تازه بر فرررض که یه مادری این کارو بکنه بچه هم چیزیش نشه بدن0بچه بعد یه مدت مقاوم میشه و دیگه به اون دوز جواب نمیده بعد اگر این طفلک واقعا بیمار شد چی 

استارتر عزیز بچه داری سخته و همه مادرا این مشکلات رو دارن کم و زیاد داره روش هاتون رو عوض کنید ببینید بچه به چی علاقه دارید از همون شروع کنید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جورچین براش بگیر بعدش که باهاش بازی کردی بگو اینو درست کن تا من خونه رو مرتب میکنم بیام ببینم ...یا تا ناهار درست میکنم این نقاشی وو بکش

صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز!   ای یگانه معبود من!
به نظرم بهتره باهاش بازی کنی مناسب سنش اسباب بازی هست خونه درست میکنن .من خودم هم سن بچه هام میشدم و ...

این بازیا واسه سنش ی کم زود نیست؟متاسفانه از حموم خونمون میترسه. الان دو هفته س نبردمش از بس گریه میکنه تو حموم

جورچین براش بگیر بعدش که باهاش بازی کردی بگو اینو درست کن تا من خونه رو مرتب میکنم بیام ببینم ...یا ...

۱۵ ماهشه فکر نکنم سردربیاره. خونه سازی ساده براش گرفتم اصلا بهش محل نمیزاره

۱۵ ماهشه فکر نکنم سردربیاره. خونه سازی ساده براش گرفتم اصلا بهش محل نمیزاره

باید ببینی به چی علاقه داره ....از همون شروع کن

شرایط سختی داری ولی میتونی بری مشاور کودک بازی های مورد علاقشو پیدا کنی .امیدوارم هر چه زودتر بهترین راه و پیدا کنی

شرایط سختی داری ولی میتونی بری مشاور کودک بازی های مورد علاقشو پیدا کنی .امیدوارم هر چه زودتر بهترین ...

اره باید برم. خیلی سخته . هر جا میرم شماتت میکنن که بد عادتش کردی یت بد تربینش کردی. وقتی به دختر ۱۵ ماهه تم اینطور میگن خیلی ناراحت میشم

خانومایی که دنبال مدل انواع لباس زیر زنانه و دخترانه و یا لباس خواب تحریک کننده هستند شما می توانید تو این سایت انواع مدل لباس زیر زنانه و لباس خواب محرک را مشاهده کنید. 

لباس خواب زنانه

لباس زیر زنانه 

عکس سوتین

وای چراهمتون ادا مادرای فداکارو مهربون در میارین دارو خواب اور خوب نیس بدی بچه ولی مثلا کارای دیگ کن ببرش حموم شقیقه هاشو ماساژ بده سیر بریز تو غذا قاووت خشخاشم خوبه برای بیخوابی

‌ (https://jametan.com/t/564ef50699664222573.png) ❌مصرف دیفن هیدرامین برای کودکان زیر دوسال،مادران باردار و شیرده ممنوع می باشد.

#مراقبت_کودک

🔆دیفن هیدرامین جزو داروهایی است که باعث غلیظ شدن و چسبندگی ترشحات راه هوایی در بچه های زیر دو سال می شود و به همین دلیل احتمال مرگ ناگهانی را در آنها افزایش می دهد

🔆کودک زیر 6ماه با مصرف شربت دیفن هیدرامین در آینده دچار اختلال در یادگیری میشوند و در درسهایی مانند ریاضی و فیزیک در آینده دچار مشکل می‌شوند و از نظر تحصیلی موفق نخواهند بود

🔆دیفن هیدرامین در بارداری امن نیست  و بی ضرر بودن آن برای جنین تاییدنشده

🔆دیفن هیدرامین در شیرمادر ترشح میشود و شیر مادر را نیز کم میکند.